PUBLI

Η νέα ανδρική συλλογή Marks & Spencer Menswear προσφέρει αξεπέραστη ποιότητα, εξαιρετική εφαρμογή και στυλ με έμφαση στη λεπτομέρεια

Η νέα ανδρική συλλογή Marks & Spencer Menswear για την σεζόν Φθινόπωρο / Χειμώνας ‘17.

Στην τάση Urban Simplicity κυριαρχεί το layering, καθώς συνδυάζει την πιο χαλαρή αισθητική με τη διαχρονική κομψότητα, σε μια χρωματική παλέτα που κυριαρχούν το μπλε και το γκρι.

Η νέα συλλογή M&S Active, περιλαμβάνει αθλητικές φόρμες, μπλούζες και φούτερ σε έντονα, φωτεινά χρώματα.

Το Wool προσφέρει τον τέλειο συνδυασμό ζεστασιάς και στυλ, καθώς τα μάλλινα αναδεικνύονται σε πρωταγωνιστές της νέας σεζόν  Φθινόπωρο / Χειμώνας ‘17.

 

Στην τάση Tone & Texture, ανακαλύπτουμε ιδιαίτερες υφές με μεγαλύτερη έμφαση στη λεπτομέρεια. Κασμιρένια πλεκτά και πλεκτά με χοντρή πλέξη, κομμάτια με faux γούνινες λεπτομέρειες και κομψά διακοσμητικά στοιχεία.  Το ανδρικό στιλ ολοκληρώνεται με μοναδικά γιλέκα, μπουφάν, παλτό, αλλά και  αξεσουάρ, στους χρωματικούς τόνους του λαδί και του καμηλό.

Η συλλογή  Loungewear/ Underwear εστιάζει στα βασικά κομμάτια, όπως σετ πυτζάμας, και άνετα εσώρουχα ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων.

Για μια ακόμη σεζόν, ο Oliver Cheshire θα είναι το πρόσωπο της ανδρικής σειράς Autograph. Η νέα σειρά χαρακτηρίζεται από διαχρονικά, κομψά κομμάτια και πολυτελή υφάσματα, με  λεπτομέρειες στην ύφανση.

#marksandspencer

Ακολουθήστε τα M&S:

Facebook: Marks & Spencer

Instagram: marksandspencer