PUBLI

Η νέα σειρά του ΑΧΕ καλεί τους άνδρες να βρουν τη μαγεία που κρύβουν μέσα τους

Με μήνυμα 'Find your Magic', το ΑΧΕ καλεί όλους τους άνδρες να ανακαλύψουν τη μαγεία τους αφού τίποτα δεν είναι περισσότερο ακαταμάχητο από την προσωπικότητά τους.

Το ΑΧΕ, πιστεύει ότι οι άντρες γίνονται ακόμα πιο γοητευτικοί και ακαταμάχητοι στα μάτια των γυναικών, όταν είναι αυθεντικοί, αληθινοί, όταν είναι ο εαυτός τους.

Με τη νέα ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης AXE, κάθε άνδρας έχει όλα τα εφόδια που χρειάζεται για να διαμορφώσει το προσωπικό του στυλ. Με νέες πολυτελείς συσκευασίες, η ολοκληρωμένη σειρά αποτελείται από τρεις επιμέρους σειρές: Signature, Urban και Adrenaline, καλύπτοντας κάθε ανάγκη του σύγχρονου άνδρα. Κάθε σειρά περιλαμβάνει:

Daily Fragrance το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως το άρωμα για καθημερινή χρήση με μοναδικά αρωματικά έλαια για αποτέλεσμα που διαρκεί. Η καινοτομία «pump spray» – σήμα κατατεθέν της ολοκληρωμένης σειράς – έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μια νέα εμπειρία στην εφαρμογή αρώματος καθώς δεν περιέχει προωθητικό αέριο και χαρίζει στον άνδρα κορυφαία αίσθηση αλλά και ακρίβεια κατά την εφαρμογή.

Αντι-ιδρωτικό Αποσμητικό σε Spray και Roll on για 48ώρη προστασία από την εφίδρωση και αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας που διαρκεί.

Αφρόλουτρο με νέες συνθέσεις βασισμένες σε πρωτοποριακή τεχνολογία, σε πρακτική συσκευασία σωληνάριου.

SIGNATURE

Η σειρά Signature, είναι σχεδιασμένη για τον άνδρα που φλερτάρει με το κλασικό στυλ και αγαπά την επιτυχία. Οι ζεστές νότες από ξύλο και σκούρα βανίλια συνδυάζονται μοναδικά για να αφήσουν την υπογραφή τους. Η σειρά περιλαμβάνει το εκλεπτυσμένο άρωμα ΑΧΕ Signature Pump Spray, το ΑΧΕ Signature αντι-ιδρωτικό αποσμητικό σε Spray και Roll on – για 48ωρη προστασία από την εφίδρωση και από τα λευκά και κίτρινα σημάδια στα ρούχα – και το αφρόλουτρο ΑΧΕ Signature Body Wash, με ειδική σύνθεση και ενυδατικούς παράγοντες για αίσθηση απαλής, λείας και ενυδατωμένης επιδερμίδας.

URBAN

Σχεδιασμένη για τον τολμηρό άνδρα που διαρκώς ψάχνει τις νέες τάσεις για να απογειώσει το στυλ του, η νέα σειρά Urban απευθύνεται σε εκείνους που έχουν μοντέρνο χαρακτήρα και άποψη.

Με ιδιαίτερο άρωμα καπνού και κεχριμπαριού, η σειρά αποτελείται από το άρωμα ΑΧΕ Urban Pump Spray, το ΑΧΕ Urban αντι-ιδρωτικό αποσμητικό σε Spray και Roll on για 48ωρη προστασία από την εφίδρωση και την κακοσμία που οφείλεται στα βακτήρια. Το αφρόλουτρο ΑΧΕ Urban Body Wash, με ενεργό άνθρακα και watermint αναζωογονεί, προσφέροντας κύματα φρεσκάδας και ολοκληρώνει τη σειρά που έχει σχεδιαστεί για τον άνδρα που κυκλοφορεί στην πόλη όλη την ημέρα.

ADRENALINE

Η σειρά Adrenaline απευθύνεται στον άνδρα που αγαπά τη δράση, τους έντονους ρυθμούς ζωής και τα σπορ. Οι δροσερές νότες ginger και musk προκαλούν τις αισθήσεις και κερδίζουν τις εντυπώσεις, ενώ χαρίζουν μια αναζωογονητική αίσθηση φρεσκάδας όλη τη διάρκεια της ημέρας. Η σειρά περιλαμβάνει το άρωμα ΑΧΕ Adrenaline Pump Spray, το ΑΧΕ Adrenaline αντι-ιδρωτικό αποσμητικό σε Spray και Roll on, με ειδική σύνθεση που περιέχει μικροκάψουλες για συνεχή αίσθηση φρεσκάδας. Το αφρόλουτρο ΑΧΕ Adrenaline Body Wash, που έρχεται για να ολοκληρώσει τη σειρά, χαρίζει έντονη αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί, προσφέροντας ενέργεια στο δραστήριο άνδρα.