Η Nespresso μας χάρισε τη μαγεία των Χριστουγέννων μέσα από μία μοναδική εμπειρία!

Η Nespresso αποφάσισε να κάνει ένα ξεχωριστό δώρο σε όσους κρύβουν λίγη από τη μαγεία των Χριστουγέννων μέσα τους.
SHARES

Σε μία τυχαία πτήση εσωτερικού, στήθηκε ένα μικρό παιχνίδι ερωτήσεων. Οι επιβάτες της πτήσης ρωτήθηκαν εάν θα ήθελαν να κάνουν ένα δώρο σε κάποιον αγαπημένο τους σαν μικροί Άγιοι Βασίληδες! Φτάνοντας στον προορισμό τους, μία ξεχωριστή έκπληξη τους περίμενε: δεκάδες μηχανές Nespresso για να τις κάνουν δώρο στους ανθρώπους που επέλεξαν.

Η Nespresso χάρισε χαμόγελα στους ανυποψίαστους επιβάτες της πτήσης, δίνοντάς τους την ευκαιρία να μοιραστούν λίγη από τη μαγεία των Χριστουγέννων με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Μπορείτε να απολαύσετε το βίντεο της ενέργειας με τις αντιδράσεις των επιβατών στο YouTube channel της Nespresso:

 

Γιατί το καλύτερο δώρο είναι να μοιράζεσαι…

Share
 

Best of Network

Ξανά στα πράσινα!

Η κρίσιμη ημερομηνία είναι η 19η Ιουλίου, ωστόσο όλα δείχνουν πώς ο Γιώργος Παπαγιάννης θα φορέσει ξανά την φανέλα του Παναθηναϊκού, ώστε ν' ενισχυθεί ο ελληνικός κορμός.

Φορτσάρει για Αχμέντ Χασάν

Στην τελική ευθεία μπαίνει η μεταγραφή του Αιγύπτιου φορ, Αχμέντ Χασάν, από την Μπράγκα στον Ολυμπιακό. Εξελίξεις αναμένονται εντός της εβδομάδας.

 
Μάθε τα πάντα

Art

Οι Pussy Riot είναι το “No Pasaran” στα ρώσικα

Με αφορμή την εισβολή των Pussy Riot στον χθεσινό τελικό του Μουντιάλ, ψάχνουμε την ιστορία τους και παρουσιάζουμε τις 10 πιο εντυπωσιακές και επεισοδιακές δημόσιες εμφανίσεις τους.

PROMO
Social Man