PUBLI

Nike Air Max Day Party 2018

Η Nike γιόρτασε την παγκόσμια ημέρα του Air Max Day με πρωταγωνιστή το Nike Air Max 270 με ένα urban party στο κέντρο της Αθήνας, στο κατάστημα Sneaker10.

Εκατοντάδες sneakerheads και Nike Lovers της πόλης βρέθηκαν στο party, ανάμεσα τους οι Ελένη Φουρέιρα, Γιάννης Χατζηγεωργίου, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Απόστολος Μητρόπουλος, Γιούλικα Σκαφιδά, Ρένος Ρώτας, Χρήστος Αραβίδης, Ζήσης Σαρικοπουλος, Κώστας Φραγκολιάς κα.

 

To Air Max Day party ξεκίνησε με ένα διαφορετικό και ανατρεπτικό BMX flashmob από το κέντρο της πόλης. Η ομάδα των BMXers ξεκίνησε από την πλατεία Συντάγματος με προορισμό το κατάστημα Sneaker10. Στη διαδρομή, η ομάδα των BMXers όλο και μεγάλωνε, και μετά από ένα θεαματικό cruising στα στενά της πόλης με χρωματιστούς καπνούς, έφτασε ως “party crusher” στο Sneaker10, δίνοντας το σήμα για την επίσημη έναρξη του party.

 

Οι καλεσμένοι γνώρισαν την υπηρεσία customization των αγαπημένων τους sneakers, SneakerID, που είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στα καταστήματα Sneaker10 σε συνεργασία με τη Nike, και πρόσθεσαν σχέδια στα αγαπημένα τους sneakers. Παράλληλα, είχαν τη δυνατότητα να κάνουν on the spot tattoo painting σε σχέδια εμπνευσμένα από το Air Max. 

 

Hip Hop ρυθμοί, μια μοναδική ατμόσφαιρα με neon φώτα, boomerangs με τσιχλόφουσκες, κίτρινα και ροζ κοκτέιλ στα χρώματα τα Sneaker10 και του AM270, ροζ μαλλί της γριάς & pop corn απογείωσαν τη διάθεση των sneakerheads που απόλαυσαν τo Air Max Day party μέχρι αργά το βράδυ, δίνοντας ρυθμό στο κέντρο της Αθήνας.

 

#nike #airmaxday #am270