PUBLI

Η ΠΙΝΔΟΣ κάνει τη πιο νόστιμη έκπληξη στην καθημερινότητά μας!

Τώρα τα φρέσκα ορεινά κοτόπουλα ΠΙΝΔΟΣ και σε αλλαντικά!

Από τον Απρίλιο του 2018, ο Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Ιωαννίνων «H ΠΙΝΔΟΣ» προσφέρει στο καταναλωτικό κοινό και αλλαντικά από 100% φρέσκο ορεινό κοτόπουλο, χωρίς γλουτένη.

Η ποιότητα, η νοστιμιά και η ασφάλεια προέλευσης καθιστούν τα αλλαντικά από κοτόπουλο ΠΙΝΔΟΣ απαραίτητο συστατικό για ένα θρεπτικό και εύκολο γεύμα για όλη την οικογένεια όλες τις ώρες της ημέρας. Χωρίς προσμίξεις με άλλα κρέατα, τα αλλαντικά από κοτόπουλο ΠΙΝΔΟΣ είναι εξαιρετικά θρεπτικά, δεν στερούν την απόλαυση, είναι χωρίς γλουτένη και μας έρχονται σε πολλές και λαχταριστές γεύσεις!

Φιλέτο καπνιστό, Παριζάκι, Λουκάνικα Φρανκφούρτης, Λουκάνικα κοκτέιλ, Ηot dog, Σαλάμι πικάντικο κοτόπουλου καθώς και το μοναδικό χωριάτικο λουκάνικο ΠΙΝΔΟΣ – βραβευμένο σε διεθνή διαγωνισμό στις Βρυξέλλες – αποτελούν τα βασικά συστατικά κάθε γεύματος και σνακ από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Οι συνδυασμοί στους οποίους μπορούν να χρησιμοποιηθούν τα αλλαντικά από φρέσκο ορεινό κοτόπουλο ΠΙΝΔΟΣ αμέτρητοι και οι γευστικές εμπειρίες που μπορούν να δημιουργηθούν αξεπέραστες. Η συνεύρεση της ποιότητας με την γεύση στα αλλαντικά ΠΙΝΔΟΣ, τα καθιστά τη νόστιμη επιλογή για όλες τις ώρες!