PUBLI

Καλές ειδήσεις από τον κόσμο του άνδρα

Ο Salvatore Ferragamo προτείνει αυθεντικό Ιταλικό άρωμα ζωής.

Scent of Life. Μια αίσθηση κομψότητας και ομορφιάς. Όλη η αισιοδοξία και η χαρά ενός αληθινού χαμόγελου. Η ικανότητα του να είσαι σύγχρονος, πλην όμως διαχρονικός, να ζεις τη μέρα στο έπακρο. Όλα αυτά αποτελούν μέρος της ιστορίας του Uomo Salvatore Ferragamo, το νέο άρωμα για τους άνδρες. Ένα φίλτρο αυθεντικού ιταλικού στυλ.

The Italian Way of Life

Ο Salvatore Ferragamo εμπνέει τον σύγχρονο άνδρα. Ένας μοντέρνος κύριος, με τυπικό ιταλικό αέρα, άκρως χαρισματικός και γεμάτος δημιουργικότητα και στυλ όπου κι αν πηγαίνει. Είναι πάντα αισιόδοξος, εκτιμώντας την ομορφιά της ζωής με χαμόγελο και ικανός να αντιμετωπίζει πάντα τη ζωή θετικά. Γοητευτικός και γεμάτος αυτοπεποίθηση, δεν κοιτάζει ποτέ πίσω. Το UOMO Salvatore Ferragamo είναι το νέο άρωμα για τους άνδρες, το οποίο εκφράζει τον ιταλικό τρόπο ζωής, την κληρονομιά και την καινοτομία.

Ο Ben Barnes είναι ο νέος Ferragamo Uomo

Γεννημένος το 1981, ο Ben Barnes είναι ένας γνωστός, κοσμοπολίτης νεαρός ηθοποιός με ευγενικούς τρόπους που είναι εύκολο να του αποσπάσει κανείς ένα φωτεινό χαμόγελο. Ποζάροντας για το φωτογράφο Francesco Carrozzini, ο Ben ενσαρκώνει τέλεια όλες τις λεπτές αποχρώσεις του άνδρα Ferragamo. Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, αστειεύεται με την ομάδα, κάνοντας λογοπαίγνια με ιταλικές φράσεις, ενώ στα διαλείμματα σιγοτραγουδά. Ισχυρίζεται ότι πρέπει να κοιτάμε πάντα τη θετική πλευρά των πραγμάτων. Ποιο είναι το “Scent of Life” γι’αυτόν; «Το καταλαβαίνεις αμέσως όταν δοκιμάζεις το σωστό άρωμα: το φοράς και μυρίζει όπως εσύ, δίνει τη δική σου αίσθηση» λέει. Κι όταν τον ρωτάμε ποια είναι η γνώμη του σχετικά με το τι σημαίνει να είσαι άνδρας, προσθέτει: “Το σημαντικότερο όλων είναι να είσαι ο αληθινός εαυτός σου. Να απολαμβάνεις τη ζωή, να είσαι πάντα ειλικρινής κι ευγνώμων”.

 

Ποιο είναι το ‘Scent of Life; Τι αντιπροσωπεύει ο ιταλικός τρόπος ζωής; Για τον άνδρα Ferragamo, είναι μια άποψη, μια κατάσταση ύπαρξης, ένας τρόπος προσέγγισης της ζωής που περιλαμβάνει την αναζήτηση μόνο του καλύτερου –με ειρωνεία και αισιοδοξία και μια ματιά για στυλ και ομορφιά. Αυτό το ιταλικό πνεύμα βρίσκεται παντού, σε ολόκληρο τον κόσμο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο οίκος Salvatore Ferragamo λανσάρει το ‘Scent of Life’, προσκαλώντας τα νέα ταλέντα να τραβήξουν μια φωτογραφία, ερμηνεύοντας το τι σημαίνει ιταλικός τρόπος ζωής για αυτούς.

To άρωμα

Το UOMO Salvatore Ferragamo είναι μια χαρισματική ανατολίτικη ξυλώδης δημιουργία που αφήνει το δικό της αποτύπωμα, όπως ακριβώς και ο άνδρας που το φοράει. Μια κομψή εκδοχή της αρρενωπότητας, όπου οι ζωηρές ξυλώδεις νότες εναλλάσσονται με αναζωογονητικές gourmand νότες καθαρής αποπλάνησης. Μία φρέσκια και δροσερή κορυφή, εμποτισμένη με μία προκλητική αίσθηση γοητείας, που χρησιμοποιεί αναπάντεχα συστατικά Μαύρου Πιπεριού, Κάρδαμου και Περγαμόντου. Η καρδιά του αρώματος είναι δομημένη γύρω από ένα μνημειώδες και κλασικό ιταλικό συστατικό, το Tiramisu. Ο συνδυασμός Άνθους Πορτοκαλιάς και Ambrox, αντιπροσωπεύει άψογα τη διττή φύση των Ιταλών ανδρών: ισχυρή, γεμάτη αυτοπεποίθηση και ακαταμάχητη, πλην όμως σαγηνευτική και γλυκιά. Το Ξύλο Κασμίρ και το Σανδαλόξυλο σφραγίζουν το άρωμα με ένα άγγιγμα Tonka Bean, αφήνοντας ένα ανεξίτηλο σημάδι με εξαιρετικά μακράς διάρκειας ιδιότητες. Uomo, ‘Scent of Life’. Αρωματική οικογένεια: oriental woody Αρωματοποιοί: Alberto Morillas, Aurélien Guichard (Firmenich)

Μπουκάλι και συσκευασία

Ενα αναπάντεχο και εντυπωσιακό μπουκάλι, που συνδυάζει διαχρονικό και σύγχρονο στυλ. Το ατόφιο γυάλινο μπουκάλι αντιπροσωπεύει τον ανδρισμό, και το λογότυπο UOMO Salvatore Ferragamo διεκδικεί δύναμη ανάμεσα στην απλότητα. Το ιστορικό λογότυπο ‘Venna’, που έχει επαναπροσδιοριστεί σε μαύρο και στις δύο πλευρές, παρέχει μια άνετη λαβή, ενσωματώνοντας στοιχεία της κληρονομιάς και του νεωτερισμού. Η αντίθεση μεταξύ του βαθύ ματ μαύρου και του χρυσού περιεχομένου ενέχει μια έντονη κομψότητα. Απροσδόκητο με το στυλ, το μαύρο/ασημένιο κουτί

 

αποκαλύπτει απ’έξω το μοντερνισμό του μπουκαλιού. Στο κομψό μαύρο / ασημί κουτί κυριαρχεί το λογότυπο ‘Venna’ σε μαύρο χρώμα. To UOMO Salvatore Ferragamo είναι ανάγλυφο με γυαλιστερό ασημί 3D εφέ, προσθέτοντας πολυτέλεια σε αυτή την εκλεπτυσμένη δημιουργία. Το μεγαλείο του κουτιού αιχμαλωτίζει το πνεύμα του σύγχρονου, ισχυρού, σοφιστικέ άνδρα. 30ml Eau de Toilette Spray 50ml Eau de Toilette Spray 100ml Eau de Toilette Spray Ημερομηνία Λανσαρίσματος: Σεπτέμβριος 2016.

Η επικοινωνία

Το Uomo Salvatore Ferragamo αντιπροσωπεύει τις θεμελιώδεις ανδρικές αξίες της μάρκας. Η ιταλική στάση δεν είναι μόνο ζήτημα στυλ, είναι μια ‘τέχνη της ζωής’ κι ένας τρόπος ζωής, μια αισιόδοξη προσέγγιση σε κάθε λεπτομέρεια και στιγμή της ζωής. Το βίντεο καταγράφει διαφορετικές στιγμές ενός άνδρα, όπως στιγμιότυπα της ζωής του που αντιμετωπίζει πάντα με χαμόγελο. Ο διάσημος ηθοποιός Ben Barnes ενσαρκώνει τέλεια το άψογο ιταλικό στυλ ενός νεαρού και κοσμοπολίτικου κυρίου, που κατακτά τα πάντα με την ειλικρινή και γοητευτική προσωπικότητά του, αφήνοντας το σημάδι του όπου κι αν πηγαίνει.

(Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το parfums.ferragamo.com).