Καλοκαιρινό σεμινάριο ζυθογνωσίας στο Αθηνέο

Ξενάγηση στον κόσμο της μπίρας για καλό σκοπό
SHARES

Λίγο πριν την επίσημη έναρξη του καλοκαιριού, το Αθηνέο, ο πρώτος  χώρος δημιουργικής ζυθοποιίας στην Ελλάδα, πραγματοποίησε ένα ακόμη επιτυχημένο σεμινάριο ζυθογνωσίας. Την Τετάρτη 27 Ιουνίου ο ιστορικός χώρος του πρώτου Ζυθοποιείου της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας άνοιξε τις πόρτες του και υποδέχθηκε τους λάτρεις της μπίρας στο τελευταίο σεμινάριο του καλοκαιριού.

 

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν σε βάθος τις ιδιότητες και την ιστορία της μπίρας και παράλληλα να υποστηρίξουν το περιοδικό δρόμου «Σχεδία» καταβάλλοντας αντί για εισιτήριο, 5 ευρώ για την ενίσχυση του έργου του περιοδικού.

Με την καθοδήγηση του αρχιζυθοποιού του Αθηνέο, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν:

• Την ιστορία της μπίρας

• Τα συστατικά και τους τύπους της

• Να γνωρίσουν αναλυτικά τον τρόπο παραγωγής και τα μυστικά της ζυθοποίησης

• Να μάθουν πώς να δοκιμάζουν διαφορετικούς τύπους μπίρας μέσα από μια καθοδηγούμενη γευστική δοκιμή

• Καθώς και πολλά tips για να απολαμβάνουν υπεύθυνα το πιο αγαπημένο ποτό στον κόσμο

Το Αθηνέο, ο χώρος αναφοράς και ανάπτυξης της κουλτούρας της μπίρας, διοργανώνει την τελευταία ξενάγηση για το καλοκαίρι το ερχόμενο Σάββατο 7 Ιουλίου, ενώ δίνει ραντεβού με όλους τους φίλους της μπίρας το Σεπτέμβριο με ακόμη περισσότερες ξεναγήσεις, σεμινάρια, διαλόγους, εκδηλώσεις και εκθέσεις.

Share
 

Best of Network

"Να γράψω ιστορία"

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στάθηκε αρκετές φορές στην ηλικία του κατά τη διάρκεια της παρουσίασής του. "Εχω κίνητρο, δεν ξέρω αν θα κερδίσω ξανά τη Χρυσή Μπάλα".

Η αποθέωση των "μπλε" (VIDEO)

Η εθνικής Γαλλίας επέστρεψε στο Παρίσι και οι "μπλε" γνώρισαν την αποθέωση από τους συμπατριώτες τους, αλλά και το προεδρικό ζεύγος. (VIDEOS, PHOTOS)

 
Μάθε τα πάντα

Art

Οι Pussy Riot είναι το “No Pasaran” στα ρώσικα

Με αφορμή την εισβολή των Pussy Riot στον χθεσινό τελικό του Μουντιάλ, ψάχνουμε την ιστορία τους και παρουσιάζουμε τις 10 πιο εντυπωσιακές και επεισοδιακές δημόσιες εμφανίσεις τους.

PROMO
Social Man