PUBLI

Κανένας μόνος – Κανένας αβοήθητος

“Κανένας δεν μπορεί και δεν πρέπει να μένει μόνος και αβοήθητος”.

Δύο τόνοι τρόφιμα με κατεύθυνση το Κοινωνικό Παντοπωλείο Μάνδρας φορτώθηκαν σήμερα Τρίτη 21 Νοεμβρίου από τα γραφεία της 24MEDIA, αποτέλεσμα της ενέργειας που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία των Νews 24/7, Ραδιόφωνο 24/7, Sport24 και Sport24 Radio, ως ελάχιστη ένδειξη συμπαράστασης και αλληλεγγύης στους συνανθρώπους μας που επλήγησαν στη Δυτική Αττική.

Η συγκινητική ανταπόκριση των ακροατών  και των αναγνωστών μας είχε ως αποτέλεσμα τη συλλογή μεγάλου όγκου τροφίμων μακράς διάρκειας (μακαρόνια, ρύζι, όσπρια, φρυγανιές, γάλατα, νερά) και ειδών πρώτης ανάγκης  που δήλωσαν με αυτό τον τρόπο τη στήριξη  τους στους συμπολίτες μας που χρειάζονται βοήθεια. Αξιοσημείωτος επίσης ο αριθμός των εταιρειών που επικοινώνησαν μαζί μας και παρέδωσαν απ’ ευθείας στο Δημαρχείο της Μάνδρας μεγάλες ποσότητες τροφίμων και νερών.

“Κανένας δεν μπορεί και δεν πρέπει να μένει μόνος και αβοήθητος”. Αυτή είναι και παραμένει η βασική μας πεποίθηση και θα εξακολουθούμε να εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας όποτε αυτή χρειάζεται. Η ανθρωπιά είναι το όπλο μας.

Ευχαριστούμε τους ακροατές και τους αναγνώστες για τη συμμετοχή. Ευχαριστούμε που δείξατε έμπρακτα τη στήριξη σας στους συνανθρώπους που μας έχουν ανάγκη.