PUBLI

Κέρδισε ακτοπλοϊκά εισιτήρια από τη Seajets για το καλοκαίρι του 2016

Το πλοίο φεύγει για Μύκονο, Σαντορίνη, Νάξο και σε παίρνει μαζί του, τζάμπα. Ακόμα να δηλώσεις συμμετοχή;

H Seajets αποφάσισε να κάνει το καλοκαίρι των αναγνωστών του Oneman όσο πιο κοσμοπολίτικο γίνεται και να τους κληρώσει 10 διπλά εισιτήρια πήγαινε- έλα από Πειραιά για Μύκονο, Σαντορίνη ή Νάξο. Ναι, προφανώς και πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες ευκαιρίες αυτού του καλοκαιριού, γι αυτό δεν έχεις την παραμικρή δικαιολογία να μη δηλώσεις συμμετοχή.

Για ποιο λόγο η Seajets αποφάσισε να μας κάνει τέτοιο καλό καλοκαιριάτικο; Αφενός, γιατί ‘μπορεί’ και αφετέρου για να γιορτάσει τα δύο χρόνια χορηγίας της του αγώνα Seajets Rally Acropolis.

Μπες στο διαγωνισμό τώρα και μέχρι τις 29/06.

 

Λίγη ιστορία για τη Seajets

Ο στόλος της Seajets  αποτελείται από τα πλοία: Tera Jet, Paros jet (Monohull High speed επιβατηγά-οχηματαγωγά).  Champion Jet 1 , Champion Jet 2, Naxos jet, Master jet, Mega jet, Sea Speed jet,  High Speed Jet (καταμαράν επιβατηγά-οχηματαγωγά) και Sea Jet 2 , Super Jet (καταμαράν/επιβατηγά).

Από το 1989 μέχρι και σήμερα η SEAJETS με τον μεγάλο της στόλο προσφέρει τις υπηρεσίες της στον ελληνικό τουρισμό μεταφέροντας γρήγορα και με ασφάλεια όλους τους ταξιδιώτες στον προορισμό τους. Τα 12 υπερσύγχρονα ταχύπλοα της συνδέουν καθημερινά τον Πειραιά, τη Ραφήνα και την Κρήτη με τα νησιά των Κυκλάδων  πλοία της παρέχοντας με το σύμπλεγμα δρομολογίων και πλοίων της ουσιαστικές εγγυήσεις για την απρόσκοπτη εκτέλεση όλων των δρομολογίων (η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που διαθέτει ετοιμοπόλεμα ταχύπλοα εκτός δρομολογίων).

Ακόμα να δηλώσεις συμμετοχή;

Οι νικητές του διαγωνισμού:

Τριαντάφυλλη Σπηλιωτοπούλου

ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΑΤΖΑΚΟΣ

vassilis apostolopoulos

Χριστίνα Μπογδάνου

Κική Μπιτάδου

Χρήστος Τσινάβος

THALIA BARDANI

 Nikolaos Gkoutsidis

Argiris Giagias

Manolis Papastefanakis

Και μπράβο σας.