PUBLI

Κέρδισε μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση Ρωμαίος και Ιουλιέτα

Παρακολούθησε πρώτος μαζί με το κορίτσι σου το καινούριο θεατρικό σκηνοθετικό εγχείρημα του Δημήτρη Λιγνάδη στο Θέατρο Πάνθεον.

Το ποιητικό αριστούργημα του Ουίλιαμ Σαίξπηρ Ρωμαίος και Ιουλιέτα, η πιο σπαρακτική ιστορία αγάπης στο παγκόσμιο δραματολόγιο θα ζωντανέψει στη σκηνή του θεάτρου Πάνθεον, σε διασκευή – σκηνοθεσία του Δημήτρη Λιγνάδη. Αυτή τη φορά, ο πολυσχιδής Δημήτρης Λιγνάδης θα επιχειρήσει κάτι παράτολμο που δεν έχει ξαναγίνει: τους πρωταγωνιστικούς ρόλους του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας, θα τους παίξουν έφηβοι, οι οποίοι βρίσκονται σχεδόν στην ίδια ηλικία, στην οποία ήταν και οι πραγματικοί ήρωες του έργου. Την ηλικία της αθωότητας αλλά και της απολυτότητας του συναισθήματος. Ρωμαίος θα είναι ο 16χρονος Γιάννης Τσουμαράκης, και Ιουλιέτα η 15χρονη Δανάη Βασιλοπούλου.

Το Oneman και το Θέατρο Πάνθεον σου δίνουν τη δυνατότητα να κερδίσεις μία από τις πέντε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση του Σαββάτου 15/10 στις 21.00.

Για να δηλώσεις συμμετοχή στο διαγωνισμό (που θα λήξει την Πέμπτη 13/10 στις 15.00) συμπλήρωσε στη φόρμα τα στοιχεία σου και καλή επιτυχία!

 

Το στοίχημα του Δημήτρη Λιγνάδη είναι διπλό: να μας μεταφέρει μέσα από τα μάτια των νέων παιδιών ερασιτεχνών ηθοποιών, την ωραιότερη ιστορία αγάπης που έχει γραφτεί ποτέ και να μας αποκαλύψει την αντιπαραβολή των δύο κόσμων: Της αγνότητας, της δύναμης, αλλά και της απολυτότητας του εφηβικού έρωτα από τη μία, τον φαρισαϊκό καθωσπρεπισμό, τον υποκριτικό ρεαλισμό και τον φθόνο των ενηλίκων από την άλλη. Στις εκπλήξεις της παράστασης συγκαταλέγεται και η επιλογή του Στάθη Ψάλτη, ο οποίος θα υποδυθεί την παραμάνα της Ιουλιέτας! Ο Δημήτρης Πιατάς θα ενσαρκώσει τον πατέρα Λαυρέντιο, μητέρα της Ιουλιέτας θα είναι η Ελισάβετ Μουτάφη, ενώ θα δούμε ακόμη τους: Σταύρο Βόλκο, Βασίλη Μηλιώνη, Παναγιώτη Παπαδόπουλο, Ρένο Ρώτα, Νικόλα Στραβοπόδη, Θάνο Τοκάκη, Γιωργή Τσουρή, και τον Δημήτρη Λιγνάδη, σε ένα 20μελή θίασο. Η μετάφραση είναι του Διονύση Καψάλη, τα σκηνικά και τα κοστούμια έχει αναλάβει ο Απόλλωνας Παπαθεοχάρης, τη μουσική ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος και την κίνηση η Πωλίν Ούγκε.

Συντελεστές

Φωτιστικός Σχεδιασμός: Χρήστος Τζιόγκας, Βοηθός Σκηνοθέτη: Αναστασία Διαμαντοπούλου, Βοηθός Σκηνογράφου: Ελίνα Δράκου

Ημέρες και ώρες παραστάσεων

Τετάρτη στις 20:00

Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο στις 21:00

Κυριακή στις 19:00

Τιμές εισιτηρίων:

15 €, 20 €, 25 €, 30 €, 35 €, 40 €, 45 €

Κάθε Πέμπτη γενική είσοδος 20 € (διατηρείται και η τιμή των 15 €)

Φοιτητικό & ανέργων 15 €

Το θέατρο Πάνθεον σε συνεργασία με την COSMOTE προσφέρει τη δυνατότητα σε όλους τους πελάτες σταθερής και κινητής τηλεφωνίας COSMOTE να απολαύσουν την παράσταση με 2 εισιτήρια στην τιμή του 1 μέσω του προγράμματος COSMOTE DEALS for YOU κάθε Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή σε όλες τις ζώνες, και το Σάββατο για περιορισμένο αριθμό θέσεων.

Θέατρο Πάνθεον, Πειραιώς 166 Ταύρος, 11854 τηλ.: 210-3471111