PUBLI

Ξέρεις για το ΑΝΤ1 ΝΕΧΤ;

Η νέα πρωτοποριακή υπηρεσία του ομίλου Αντέννα αλλάζει τα δεδομένα στα digital media.

Ήδη από τους 3 πρώτους μήνες λειτουργίας του, ο AΝΤ1 Νext, η πρώτη πρωτοποριακή υπηρεσία στην Ελλάδα παρακολούθησης των τηλεοπτικών σειρών του σταθμού ΑΝΤ1 αποκλειστικά μέσα από το Internet πριν παίξουν στην τηλεόραση, έχει αλλάξει τα δεδομένα στο χώρο των digital media. Η νέα υπηρεσία χτίζει νέες τηλεοπτικές συνήθειες, αποτελώντας μια ευρωπαϊκή καινοτομία, η οποία αγκαλιάστηκε αμέσως από το κοινό.

Η επιβράβευση της επιτυχημένης της πορείας ήρθε με 2 ξεχωριστά βραβεία σε δυο πολύ σημαντικούς διαγωνισμούς.

Πιο συγκεκριμένα, στα Digital Media Awards 2016, τα βραβεία που αναγνωρίζουν και επιβραβεύουν τις βέλτιστες πρακτικές στο χώρο των Ψηφιακών Εκδόσεων, ο ΑΝΤ1 ΝΕΧΤ, κέρδισε το Χρυσό Βραβείο στην Κατηγορία «Best New Entry». Η συγκεκριμένη κατηγορία βραβεύει τα πρωτοεμφανιζόμενα Web / Mobile Sites.

Στα ΙΑΒ ΜiXX Awards, τον διεθνή και καταξιωμένο θεσμό, ο οποίος αναγνωρίζει και επιβραβεύει τις καλύτερες digital & interactive marketing καμπάνιες, ο AΝΤ1 Νext απέσπασε το ασημένιο βραβείο στην κατηγορία Best Brand / Product Launch. Η εν λόγω κατηγορία επιβραβεύει τις καλύτερες καμπάνιες με πρωταρχικό σκοπό το λανσάρισμα μιας νέας μάρκας, προϊόντος ή υπηρεσίας στην αγορά και τη γνωριμία του με το κοινό.

Η σημαντική απήχηση που έχει στο κοινό ο ΑΝΤ1 ΝΕΧΤ, σε συνδυασμό με τις δυο αυτές σημαντικές διακρίσεις, επιβραβεύουν με τον καλύτερο τρόπο τις  την εξαιρετικά επιτυχημένη στρατηγική του ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ στα Digital Media, που τον καθιστούν πρωτοπόρο και στον συγκεκριμένο χώρο στην Ελληνική αγορά προσφέροντας πλατφόρμες ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Ο AΝΤ1 Νext, που ήδη ξεχωρίζει για την καινοτόμες και πρωτοπόρες πρακτικές του, θα συνεχίσει να αναπτύσσεται εντάσσοντας στο δυναμικό του νέες δημοφιλείς σειρές, κάνοντας το καλοκαίρι μας ακόμη πιο απολαυστικό!