PUBLI

Matcha Ninja ο βασιλιάς των αντιοξειδωτικών & του πράσινου τσαγιού

Πρόκειται για μία πλούσια τροφή σε στοιχεία με θεραπευτικές ιδιότητες και εδώ και 900 χρόνια χρησιμοποιείται στην Κίνα και στην Ιαπωνία σαν βότανο ιατρικής.

To Matcha είναι μια ξεχωριστή ποικιλία πράσινου τσαγιού που καλλιεργείται στην Κίνα και την Ιαπωνία. Η συλλογή του γίνεται αποκλειστικά την άνοιξη, από εμπειρογνώμονες, οι οποίοι δύο μήνες νωρίτερα προστατεύουν τους θάμνους σε σκιερό μέρος έτσι ώστε τα φύλλα να αφυδατωθούν χωρίς να ξεραθούν, κρατώντας με αυτό τον τρόπο την ουσία και το πράσινο χρώμα τους. Αμέσως μετά, και σαν τελικό στάδιο, ακολουθεί ο διαχωρισμός των φύλλων από τους μίσχους και η µετατροπή του σε πούδρα με ειδικούς τροχούς λείανσης από γρανίτη.

Πρόκειται για μία πλούσια τροφή σε στοιχεία με θεραπευτικές ιδιότητες και εδώ και 900 χρόνια χρησιμοποιείται στην Κίνα και στην Ιαπωνία σαν βότανο ιατρικής. Έχει τα πιο ισχυρά αντιοξειδωτικά που μπορεί να βρεθούν σε οποιαδήποτε τροφή και περιέχει 140 φορές την ποσότητα σε EGCGs από το κανονικό τσάι. Τα τελευταία 15 χρόνια έχουν γίνει πολλές μελέτες και δημοσιεύσεις στην PUBMED και στην American Journal of Clinical Nutrition που αφορούν τη μοριακή βάση της αντιοξειδωτικής, αντιφλεγμονώδους, και αντικαρκινικής δράσης του Matcha, τοποθετώντας την στα φαρμακοτρόφιμα ή σε μία νέα κατηγορία superfoods.

Το Matcha Ninja θεωρείται η καλύτερη ποιότητα Matcha σε αυτό οφείλεται το έντονο και πλούσιο πράσινο χρώμα του. Το Matcha Ninja σε σύγκριση με άλλα matcha, καλλιεργεί τα δενδρύλλια τσαγιού πολύ προσεχτικά και το μυστικό είναι ότι τα μεγαλώνει σε σκιερό μέρος, τρεις εβδομάδες πριν την συγκομιδή τους, ανεβάζοντας τα επίπεδα χλωροφύλλης και αντιοξειδωτικών. Η διαλογή γίνεται με ιδιαίτερο τρόπο αφού δεν συλλέγεται μόνο το κατάλληλο φύλλο αλλά διαχωρίζεται σχολαστικά από μίσχους και νευρώσεις των φύλλων, βελτιώνοντας την ποιότητα και κάνοντάς το λιγότερο πικρό από κάθε άλλο matcha, χωρίς καμία πρόσθετη ουσία ή προσθήκη ζάχαρης.

Το Matcha Ninja έχει 12 φορές τις θρεπτικές αξίες και μέχρι 137 φορές τις αντιοξειδωτικές ιδιότητες οποιουδήποτε άλλου πράσινου τσαγιού. Μία κούπα Matcha Ninja ισοδυναμεί με 10 κούπες πράσινου τσαγιού σε θρεπτικές αξίες και αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Το μυστικό κρύβεται στη διαφορά, ότι στο Matcha καταναλώνεται πραγματικά όλο το φύλλο του τσαγιού, ενώ στο απλό πράσινο τσάι το απόσταγμά του από το βρασμένο νερό.

Συνοπτικά οι ευεργετικές ιδιότητες του Matcha Ninja είναι οι εξής:

1. Βοηθά στην πρόληψη του καρκίνου (υπερπλήρες σε επιγαλοκατεχίνες)

2. Είναι η καλύτερη πηγή αντί-οξειδωτικών στη φύση

3. Βελτιώνει τη λειτουργία του πεπτικού και ενισχύει τον μεταβολισμό –The ultimate DETOX

4. Είναι πηγή Ενέργειας και Συγκέντρωσης. (Θεωρείτε το καλύτερο υποκατάστατο του καφέ.)

5. Έρευνες δείχνουν ότι το Matcha Ninja μπορεί να έχει φοβερά αποτελέσματα κατά της κατάθλιψης και ενίσχυση της ευεξίας.

6. Επιβραδύνει τη γήρανση της επιδερμίδας και πολεμά ασθένειες που σχετίζονται με την κυτταρική αλλοίωση

Το Matcha Ninja έχει επιλεχθεί μεταξύ πολλών test γευσιγνωσίας ως ένα από τα καλύτερα ποιοτικά, λιγότερο πικρά σε γεύση, καθώς και το πιο εύκολα διαλυτό Matcha, ακόμα και σε κρύο νερό, στον κόσμο. Είναι από τα λίγα προϊόντα παγκοσμίως που έχει την τιμή να αξιολογηθεί ως προϊόν 100% Raw Organic με τριπλή πιστοποίηση από τις USDA, CANADA Organic και την EU.

Το Matcha Ninja μπορεί να αξιοποιηθεί και ως συστατικό σε χυμούς, smoothies, latte καθώς και συνταγές γλυκών και αλμυρών, αφήνοντας μια ελαφριά, με γήινες νότες και διακριτική γλυκιά επίγευση. 

Για περισσότερες πληροφορίες και σημεία πώλησης επισκεφτείτε το site www.matchaninja.gr