PUBLI

Μην αφήσεις το βήχα να σου χαλάσει τη μέρα

Το Propol Care της Lanes θα γίνει ο απόλυτα φυσικός σύμμαχός σου για το χειμώνα.

Ποιο είναι το πιο συνηθισμένο και… ενοχλητικό πράγμα που μπορεί να σου συμβεί το χειμώνα; Πριν προλάβεις να απαντήσεις, σκέψου μια μέρα που είχες κάποιο σημαντικό ραντεβού και ξύπνησες με πρησμένο λαιμό, ένιωθες αδυναμία και, όσο περνούσε η ώρα, άρχιζες να βήχεις όλο και πιο έντονα.

Για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις με αυτοπεποίθηση και δίνοντας το 100% των δυνατοτήτων σου παρόλο που αρρώστησες, χρειάζεσαι κάτι που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο. Κάτι που θα ενισχύσει το ανοσοποιητικό σου και θα σε απαλλάξει γρήγορα από το βήχα και τον πονόλαιμο.

Επειδή ξέρουμε ότι θέλεις το καλύτερο για την υγεία και την ευεξία σου, αναζητήσαμε τις καλύτερες φυσικές λύσεις για το πρόβλημα:

Πρόπολη

Από πολύ παλιά έχουν γίνει γνωστές οι αντισηπτικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητές της, αφού κατά τη Ρωμαϊκή περίοδο αποτελούσε ένα βασικό ‘όπλο’ των στρατιωτών, το οποίο είχαν πάντα μαζί τους στις εκστρατείες! Δεν είναι τυχαίο ότι την ονομάζουν ‘φυσικό αντιβιοτικό’. Η πρόπολη είναι μια κολλώδης ουσία που παράγουν οι μέλισσες για την κατασκευή, αλλά και την αντισηψία της κυψέλης.

Μελέτες υποστηρίζουν ότι το εσωτερικό μιας κυψέλης είναι τόσο αποστειρωμένο όσο κι ένα σύγχρονο χειρουργείο. Ενισχύει τους αμυντικούς μηχανισμούς του οργανισμού και συμβάλλει ενεργά στην αντιμετώπιση των συμπτωμάτων του κρυολογήματος. 

Βασιλικός Πολτός

Οι μέλισσες παράγουν μόνες τους την εκλεκτή τροφή της μελλοντικής βασίλισσάς τους, που έχει γίνει γνωστή ως ‘ελιξίριο υγείας και νεότητας’. Ο βασιλικός πολτός είναι πλούσιος σε θρεπτικά συστατικά, αυξάνει τα επίπεδα της ενέργειας, δρα ανοσορυθμιστικά και συμβάλλει στον πολλαπλασιασμό των Τ-κυττάρων, μιας σημαντικής ομάδας κυττάρων του ανοσοποιητικού. Αποτελεί, λοιπόν, ένα πολύ σημαντικό όπλο για έναν οργανισμό που χρειάζεται σωματική τόνωση.

Το γνωστό και μη… προτιμητέο από τους νέους τίλιο είναι μια πολύ ευεργετική επιλογή για τον βήχα και τον πονόλαιμο, αφού συμβάλλει στον περιορισμό της παραγωγής της βλέννας. Ο γλυκάνισος, ο μάραθος και το θυμάρι, εκτός από τις χαλαρωτικές και αποχρεμπτικές τους ιδιότητες, συμβάλλουν επίσης, με τη σειρά τους, στη βλεννόλυση και τη ρύθμιση των εκκρίσεων. Το φασκόμηλο, τα ισλανδικά βρύα και το πεύκο είναι φυσικά αντισηπτικά, ενώ βοηθούν και στην αντιμετώπιση των λοιμώξεων του αναπνευστικού. Τέλος, ο σαμπούκος είναι ένα ακόμα θαυματουργό βότανο που συμβάλλει στη μείωση των συμπτωμάτων αλλά και της διάρκειας της γρίπης.

Ψευδάργυρος

Απαραίτητο συστατικό για το σώμα μας, παίζει ενεργό ρόλο όταν αντιμετωπίζουμε κάποια μόλυνση, αφού αποτελεί δομικό στοιχείο των Τ-λεμφοκυττάρων. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό λοιπόν προσλαμβάνουμε επαρκή ποσότητα ψευδαργύρου σε περιόδους που το ανοσοποιητικό μας εργάζεται πυρετωδώς για να καταπολεμήσει κάποια ασθένεια.

Βιταμίνη C

Η all-time classic ‘βιταμίνη του χειμώνα’ προστατεύει από το οξειδωτικό στρες, συμβάλλει στη φυσική άμυνα του οργανισμού, στη μείωση της κούρασης αλλά και στη φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία.

Είναι εύλογο να αναλογιστούμε ότι το καθένα από τα παραπάνω συστατικά έχει ξεχωριστές ιδιότητες που βοηθούν στην αντιμετώπιση των συμπτωμάτων του κρυολογήματος και, ως εκ τούτου, να αναρωτηθούμε αν είναι εφικτό είναι να τα καταναλώσουμε όλα μαζί, στις σωστές ποσότητες. Ένας οργανισμός που έχει αρρωστήσει δεν έχει, εκ των πραγμάτων, όρεξη για πολύ φαγητό και φρούτα, ούτε μπορεί να πιει τόσα πολλά ροφήματα χωρίς να ανησυχήσει για τυχόν παρενέργειες. Σ’ αυτές τις περιπτώσεις, λοιπόν, η λύση είναι ένα καλό συμπλήρωμα διατροφής.

Αναζητώντας ένα προϊόν που να περιλαμβάνει όσο το δυνατόν περισσότερα ευεργετικά συστατικά, ανακαλύψαμε το νέο, πρωτοποριακό σιρόπι PropolCare της Lanes, με πλήρως φυσική σύνθεση και εκπληκτικό συνδυασμό συστατικών. Η ‘μαγική συνταγή’ του περιέχει τα παραπάνω ευεργετικά βότανα που καταπραΰνουν άμεσα το λαιμό, περιορίζουν το βήχα και διευκολύνουν την αναπνευστική λειτουργία,  πρόπολη, ψευδάργυρο και βιταμίνη C για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού και βασιλικό πολτό για την τόνωση και θρέψη του οργανισμού που αντιμετωπίζει κάποια λοίμωξη. Σε όποιο στάδιο του κρυολογήματος κι αν βρίσκεστε, το σιρόπι PropolCare αποτελεί την ιδανική φυσική λύση, σε μοντέρνα και ανθεκτική συσκευασία για να ‘συνοδεύσει’ την πιο απαιτητική μέρα σας χωρίς βήχα και ενοχλήσεις, αλλά και στην καλύτερη τιμή της αγοράς.

Τα υψηλής ποιότητας συμπληρώματα διατροφής Lanes, έχοντας ως γνώμονα τις απαιτήσεις του σύγχρονου καταναλωτή, αναπτύσσονται διαρκώς για να καλύψουν τις ιδιαίτερες ανάγκες του. Προσφέρουν καινοτομικές συνθέσεις με συστατικά που βασίζονται σε επιστημονικά δεδομένα με στόχο τη φροντίδα της υγείας εκ των έσω.

Το Propol Care της Lanes θα γίνει ο απόλυτα φυσικός σύμμαχός σου για το χειμώνα στην εκπληκτική τιμή των 8,90 ευρώ.