PUBLI

Μύρισες την νέα COLONIA του ARMANI;

Το νέο CODE COLONIA ενσαρκώνει την κομψότητα ενός άνδρα που ξέρει ακριβώς πώς να ντύνεται χαλαρά και ανεπιτήδευτα, χωρίς υπερβολές, αποπνέοντας γοητεία και ακαταμάχητη σαγήνη.

Κομψό, γοητευτικό, πανίσχυρο, ακαταμάχητο. CODE.

Το ARMANI CODE COLONIA, δεν περιορίζεται στη φρεσκάδα μιας κολόνιας. Αναδύει μια χαλαρή, casual αίσθηση, μέσα από ένα διακριτικό άρωμα που δεν προκαλεί, αλλά αναδεικνύει την ποιότητά του χάρη στα υπέροχα συστατικά του. Πρόκειται για ένα άρωμα που μπορεί να φορεθεί εύκολα και εκπέμπει μια εξαιρετική κομψότητα. Ο ηθοποιός Chris Pine είναι η απόλυτη ενσάρκωση αυτής της άμεσης έλξης.

#followyourcode

ΛΙΤΗ ΚΟΜΨΟΤΗΤΑ, ΤΟ ΝΕΟ code

 “Πιστεύω ότι ένας άνδρας είναι κομψός όταν οι ενδυματολογικές του επιλογές είναι λιτές, και όταν μπορεί να υποστηρίξει εύκολα και ανεπιτήδευτα ακόμη και το πιο casual ντύσιμο”-Chris Pine.

Αυτή η αρρενωπή γοητεία συνδυάζει τη χαλαρότητα με την κομψότητα και αποκαλύπτει μια αυθεντική πτυχή της προσωπικότητας του άνδρα. Μια πτυχή που εκφράζεται μόνο στις πιο προσωπικές και αληθινές στιγμές, όπως ένα διακριτικό άρωμα που αποκαλύπτεται  μόνο όταν πλησιάσεις τον άνδρα που το φορά.

Το ARMANI CODE COLONIA, δεν περιορίζεται στη φρεσκάδα μιας κολόνιας. Η σύνθεση του είναι εμφανώς λιτή και εύκολα μπορεί κανείς να την διαβάσει, να την κατανοήσει και να την αισθανθεί. Αναδύει μια χαλαρή, casual αίσθηση, μέσα από ένα διακριτικό άρωμα που δεν προκαλεί, αλλά αναδεικνύει την ποιότητά του χάρη στα υπέροχα συστατικά του. Πρόκειται για ένα άρωμα που μπορεί να φορεθεί εύκολα και εκπέμπει μια εξαιρετική κομψότητα. Αισθησιακό και ελκυστικό, διεγείρει τα συναισθήματα από το πρώτο κιόλας άγγιγμα. Ο ηθοποιός του Χόλλυγουντ Chris Pine* είναι η απόλυτη ενσάρκωση αυτής της άμεσης έλξης.

Η ΦΡΕΣΚΑΔΑ ΑΠΟΚΤΑ ΝΕΑ ΣΔΙΑΣΤΑΣΗ

Όντας μια δημιουργία του αρωματοποιού Antoine Maisondieu (οίκος Givaudan), το Armani Code Colonia ανήκει στην ίδια οικογένεια με το Armani Code και το Armani Code Profumo.

Όταν άρχισα να δουλεύω πάνω σε αυτό το άρωμα, θέλησα αμέσως να κρατήσω τη fougère διάστασή του, που είναι τόσο ελκυστική και αρρενωπή, και να της προσθέσω φρεσκάδα και κομψότητα παντρεύοντάς την με την απαλή συμφωνία του άνθους πορτοκαλιάς“-Chris Pine.

Εκεί ακριβώς έγκειται και η πρωτοτυπία του ARMANI CODE COLONIA: πρόκειται για μια fougère κολόνια με σαλικυλικό άρωμα, που ανοίγεται με μια έντονη νότα εσπεριδοειδών, πάνω από τους υποβόσκοντες και αισθησιακούς ξυλώδεις και κεχριμπαρένιους τόνους.

Το Armani Code Colonia συνδυάζει αρμονικά το άρωμα εσπεριδοειδών (περγαμόντο, μανταρίνι, ροζ πιπέρι) με τις αρωματικές μεσαίες νότες του φασκόμηλου, που σμίγουν με λουλουδένιες νότες και ισορροπούν με το σαλικυλικό άνθος πορτοκαλιάς. Το οσφρητικό ίχνος καταλήγει σε μια πιο σαρκώδη νότα βάσης με τόνους ξύλων, ρητινών, ηλιοτροπίου και κόκκων tonka (για τη χαρακτηριστική πουδρέ ποιότητα που έχουν όλα τα fougères).

Αυτή η φρεσκάδα που εκπέμπει αισθησιασμό, με ένα ελαφρύ και συνάμα ντελικάτο οσφρητικό ίχνος, αντικατοπτρίζει μια casual φιλοσοφία εκλεπτυσμένη μέσα από μια κομψότητα που πάντοτε χαίρει σεβασμού και ποτέ δεν στερείται προσοχής.

ΕΝΑ ΚΟΜΨΟ, ΔΙΑΦΑΝΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ

Το μπουκάλι διαθέτει τις κομψές και σικάτες γραμμές της ανδρικής σειράς ρούχων του σχεδιαστή. Το μόνο που αλλάζει είναι το χρώμα: το ARMANI CODE COLONIA έρχεται σε μια ολόφρεσκη, αισθησιακή μπλε απόχρωση.

Το μοναδικό καπάκι φέρει το μονόγραμμα GA. Ακριβώς από κάτω, το διακριτικό σχέδιο της φαρδιάς μαύρης λωρίδας φέρνει στον νου την εμβληματική ζώνη του σμόκιν Armani –ένα σύμβολο κομψότητας.

ARMANI CODE COLONIA, ένας συνδυασμός ελαφρότητας και βάθους που σηματοδοτεί μια διαφορετική, πιο συγκρατημένη γοητεία.

*Ο Chris Pine παίζει στην ταινία Wonder Woman (καλοκαίρι 2017)