PUBLI

Ο κατάλογος ΙΚΕΑ για το 2017 είναι εδώ!

Και μας προσκαλεί να τον ανακαλύψουμε.

Το σπίτι μας είναι ο χώρος όπου ζούμε όμορφες στιγμές, μοιραζόμαστε εμπειρίες και κάνουμε σχέδια. Είναι το μέρος που εκφράζει την προσωπικότητά μας και μας κάνει να αισθανόμαστε καλά.

Ο χώρος αυτός είναι σημαντικό να μας δίνει χαρά και να μην ακολουθεί απαραίτητα τους κανόνες και τα στερεότυπα της εποχής μας. Είναι ωραίο να είμαστε ο εαυτός μας!

Τα προϊόντα IKEA είναι σχεδιασμένα για να ζούμε μαζί, όπως θέλουμε. Είναι λειτουργικά και όμορφα, δοκιμασμένα για όλες τις καταστάσεις!

Απόλαυσε τον νέο Κατάλογο ΙΚΕΑ 2017!

Ο νέος κατάλογος ΙΚΕΑ 2017 διαθέτει 228 σελίδες γεμάτες πρακτικές λύσεις, έμπνευση για το σπίτι και πολλά νέα προϊόντα. Ο κατάλογος όπως κάθε χρόνο αποτελεί δέσμευση για τις τιμές των προϊόντων που παρουσιάζονται σε αυτόν και παραμένουν σταθερές για ένα χρόνο.

Ο νέος κατάλογος ΙΚΕΑ 2017, θα διανεμηθεί δωρεάν, πόρτα-πόρτα, σε 2.300.000 αντίτυπα σε περιοχές, γειτονικές των καταστημάτων. Ο φετινός κατάλογος θα τυπωθεί σε πάνω από 211 εκατομμύρια αντίτυπα σε χαρτί πιστοποιημένο από την FSC® (Forest Stewardship Council) για την εξασφάλιση χρήσης βιώσιμων πόρων.

Η διανομή της έντυπης έκδοσής του στην Ελλάδα, ξεκίνησε  29/8 και θα ολοκληρωθεί στις αρχές Οκτωβρίου. Από τις 5 Οκτωβρίου θα μπορείτε να βρείτε το Νέο Κατάλογο ΙΚΕΑ και στα καταστήματα ΙΚΕΑ. 

Ο νέος κατάλογος ΙΚΕΑ 2017, θα είναι διαθέσιμος στην ηλεκτρονική του μορφή, μαζί με την εφαρμογή (για Android και iOS) και το εμπλουτισμένο περιεχόμενο, στο IKEA.gr στα μέσα Οκτωβρίου.