PUBLI

Ο Μαραθώνιος της Ιστορίας σπάει όλα τα ρεκόρ!

Πάνω από 21.000 δρομείς στον Stoiximan.gr 13ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»!

Με νέα ασύλληπτα ρεκόρ, που αποδεικνύουν την προσμονή του κόσμου να ζήσει μοναδικές εμπειρίες στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της Βόρειας Ελλάδας, ολοκληρώθηκαν οι εγγραφές για τον Stoiximan.gr 13ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» της Κυριακής 1 Απριλίου!

Οι δηλώσεις συμμετοχών έκλεισαν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (09/03), με τους εγγεγραμμένους σε όλους τους Δρόμους του αγωνιστικού προγράμματος να ανέρχονται στους 21.118 δρομείς, αριθμός που ξεπερνά κάθε προηγούμενο, ενώ ρεκόρ αποτελεί και η συμμετοχή σχεδόν 2.200 Μαραθωνοδρόμων, που θα διανύσουν την ιστορική διαδρομή από την Πέλλα στη Θεσσαλονίκη, διαδρομή που ενώνει την αρχαία με την σύγχρονη πρωτεύουσα της Μακεδονίας.

Αναλυτικά, στις εκκινήσεις αναμένεται να προσέλθουν 2.199 δρομείς στον Μαραθώνιο, 4.214 δρομείς στον Δρόμο Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 10.000μ., 12.705 δρομείς στον Δρόμο Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 5.000μ., καθώς και 2.000 μαθητές ηλικίας 9-12 ετών στον Δρόμο 1.000μ. Μαθητών Δημοτικών Σχολείων του οποίου η προθεσμία εγγραφών ολοκληρώνεται την Παρασκευή 23 Μαρτίου.

Στα παραπάνω μεγέθη υπολογίζονται και οι 1.500 δρομείς, οι οποίοι θα προστεθούν στους ήδη εγγεγραμμένους, αποκτώντας μία από τις θέσεις που θα διατεθούν με σειρά προτεραιότητας στο Κέντρο Εγγραφών (Registration Center), στο Περίπτερο 10 της ΔΕΘ-HELEXPO, από την Πέμπτη 29 Μαρτίου έως το Σάββατο 31 Μαρτίου.

Διευκρινίζεται ότι οι δρομείς που θα εξασφαλίσουν δικαίωμα συμμετοχής την ύστατη στιγμή, θα παραλάβουν όλο τον προβλεπόμενο εξοπλισμό, εκτός του αναμνηστικού T-shirt.

Η Οργανωτική Επιτροπή αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσοι θα τιμήσουν με την συμμετοχή τους τον Stoiximan.gr 13ο Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ. Όλα τα στελέχη της διοργάνωσης, η Οργανωτική και η Τεχνική Επιτροπή, οι εθελοντές της, καθώς και οι φορείς υποστήριξης και οι Χορηγοί της, υπόσχονται ότι θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε η φετινή εμπειρία να είναι για τους συμμετέχοντες δρομείς ανεπανάληπτη!

Ο Stoiximan.gr 13ος Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», ο οποίος είναι αφιερωμένος στον Έλληνα Μαραθωνοδρόμο Στέλιο Κυριακίδη, διοργανώνεται από τον «ΜΕΑΣ Τρίτων», τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO, του ΣΕΓΑΣ και της AIMS, καθώς επίσης τελεί υπό την ευγενική υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης. Παράλληλα υποστηρίζεται από το Υπουργείο Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης), την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, τους Δήμους Θεσσαλονίκης, Πέλλας, Αμπελοκήπων – Μενεμένης, Χαλκηδόνας, Δέλτα και Κορδελιού – Ευόσμου, καθώς επίσης από πλήθος Θεσμικών Φορέων, Φορέων Υποστήριξης και Εθελοντικών Φορέων.

Θα είμαστε όλοι εκεί!