PUBLI

Ο οίκος αρωμάτων Ralph Lauren είναι ο υπερήφανος χορηγός ομορφιάς του Spetses Classic Yacht Regatta 2017

Το επίσημο άρωμα των αγώνων, αρρενωπό και ταυτόχρονα φρέσκο, ταυτίζεται απόλυτα με την ευγενή πολυτέλεια και τον κόσμο της ιστιοπλοΐας.

Ο οίκος αρωμάτων Ralph Lauren που φέτος γιορτάζει 50 χρόνια ζωής, ήταν ο Beauty partner του Spetses Classic Yacht Regatta 2017 με το άρωμα Polo Blue. Το επίσημο άρωμα των αγώνων, αρρενωπό και ταυτόχρονα φρέσκο, ταυτίζεται απόλυτα με την ευγενή πολυτέλεια και τον κόσμο της ιστιοπλοΐας, ενώ ακολουθεί τους πρωταγωνιστές της περιπέτειας από τη μοναδική ρεγκάτα στη γιορτή που εξελισσόταν πριν και μετά τους αγώνες.

 

Ο Διεθνής Αγώνας Κλασσικών και Παραδοσιακών Σκαφών – Spetses Classic Yacht Regatta 2017 διεξήχθη για 7η συνεχόμενη χρονιά , 22 και 25 Ιουνίου και πλέον έχει καθιερωθεί ως μια διοργάνωση – θεσμός για την ελληνική ιστιοπλοΐα. Είναι ο δημοφιλέστερος αγώνας Κλασσικών σκαφών στην Ελλάδα αλλά και ένας από τους σημαντικότερους στη Μεσόγειο, με πολύ μεγάλη συμμετοχή και εκλεκτές παρουσίες. Το Spetses Classic Yacht Regatta περιλαμβάνει ιστιοδρομίες για Κλασσικά Σκάφη, Παραδοσιακά Σκάφη, Παραδοσιακές Λέμβους και Οικογενειακές Λέμβους – Dinghies και διοργανώνεται από τον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος, με την υποστήριξη του Ναυτικού Ομίλου Σπετσών υπό την αιγίδα του Δήμου Σπετσών.

O OIKOΣ RALPH LAUREN ΧΟΡΗΓΟΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ TOY SCYR2017

Καθ’ όλη τη διάρκεια των αγώνων και του τριημέρου, το Ralph Lauren Polo Blue κράτησε συντροφιά στους καλεσμένους των αγώνων με την αφρώδη φρεσκάδα περγαμόντου και κάρδαμου, τη σαγηνευτική ένταση του βετιβέρ και των κεχριμπαρένιων ξύλων. Ενώ ακολούθησε τους πρωταγωνιστές της περιπέτειας στη συναρπαστική ρεγκάτα και στη γιορτή που εξελισσόταν πριν και μετά τους αγώνες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΙΚΟ RALPH LAUREN FRAGRANCES

Το 1978, ο Ralph Lauren επεκτείνεται για να συμπεριλάβει τον κόσμο των αρωμάτων, λανσάροντας το Lauren για τις γυναίκες και το Polo για τους άνδρες. Για περισσότερα από 35 χρόνια, ο οίκος Ralph Lauren Fragrances δημιουργεί νέα γυναικεία και ανδρικά αρώματα που εκφράζουν την ιδιαίτερη προσωπικότητα και τον πολυτελή τρόπο ζωής της παράδοσης του Ralph Lauren. Στο χαρτοφυλάκιο του οίκου Ralph Lauren Fragrances περιλαμβάνονται τα Polo, Polo Blue, Polo Black, Polo Red, Polo Supreme Essences, , Ralph Lauren Romance, , Ralph, και The Big Pony Fragrance Collection Για Γυναίκες και Για Άνδρες. Μάθετε περισσότερα για τον οίκο Ralph Lauren Fragrances στα www.ralphlauren.com/fragrances και www.facebook.com/ralphlaurenfragrances.