Οι εθελοντές της Mondelez Hellas στηρίζουν κοινωνικές δράσεις ‘Από Καρδιάς’ σε συνεργασία με την ethelon

Για μια ακόμα χρονιά, η Mondelez Hellas συνεχίζει σταθερά τις δράσεις εταιρικής υπευθυνότητας, υποστηρίζοντας ευπαθείς κοινωνικά ομάδες με τη συνεργασία κοινωνικών οργανισμών και φορέων.
SHARES

Για μια ακόμα χρονιά, η Mondelez Hellas συνεχίζει σταθερά τις δράσεις εταιρικής υπευθυνότητας, υποστηρίζοντας ευπαθείς κοινωνικά ομάδες με τη συνεργασία κοινωνικών οργανισμών και φορέων. Ουσιαστικός παράγοντας στην υλοποίηση των πρωτοβουλιών της Mondelez είναι οι ίδιοι οι εργαζόμενοί της, που εργάζονται εθελοντικά, προάγοντας την ομαδικότητα και την κοινωνική αλληλεγγύη.

Φέτος τον Οκτώβριο, τον καθιερωμένο μήνα εθελοντισμού της Mondelez σε όλον τον κόσμο, η ελληνική εταιρία και οι εργαζόμενοί της συνεργάστηκαν με την οργάνωση ethelon, ενισχύοντας περαιτέρω την αξία της προσφοράς. Η ethelon ασχολείται με την κινητοποίηση εθελοντών και οργανισμών µε σκοπό την πραγματοποίηση κοινωνικών δράσεων, την ενίσχυση της κουλτούρας του εθελοντισμού και την ανάδειξη των πολλαπλών και ποικίλων τρόπων προσφοράς χρόνου, διάθεσης και δεξιοτήτων.

 

Στη διάρκεια του μήνα εθελοντισμού, πραγματοποιήθηκαν οι εξής δράσεις:

Κοινωνικό μαγείρεμα και συμμετοχή στα προστατευόμενα παραγωγικά εργαστήρια. Για δύο μέρες, στις 7/10 και 21/10, συνολικά 43 εργαζόμενοι της Mondelez Hellas μαγείρεψαν στο χώρο της ΜΚΟ «Το Εργαστήρι-Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία» και προσέφεραν 420 μερίδες φαγητού σε ευπαθείς κοινωνικά ομάδες, βάσει των αναγκών που υπέδειξε ο οργανισμός ‘Μπορούμε’, στον Σύλλογο Ορθόδοξων Γυναικών «Άγιος Φιλάρετος ο Ελεήμων» και στο Κοινωνικό Συσσίτιο του Δήμου Άνω Λιοσίων.

 

Παράλληλα, οι εργαζόμενοι συμμετείχαν στα εργαστήρια απασχόλησης ωφελουμένων του συλλόγου «Το Εργαστήρι» (ζυμαρικών, κεραμικής, καλλιτεχνικά) και ήρθαν σε επαφή με 100 νέους και νέες με νοητική υστέρηση.

Ανακαίνιση του 12 ου Γυμνασίου-Λυκείου Πετραλώνων. Στις 14/10 και στις 19/10, οι εθελοντές της Mondelez, συνολικά 25 εργαζόμενοι, συμμετείχαν στην ανακαίνιση του σχολείου σε συνεργασία με την εθελοντική ομάδα Open Art, η οποία απαρτίζεται από καλλιτέχνες που παρεμβαίνουν εικαστικά σε σχολικά κτίρια. Το σχολείο επελέγη βάσει κριτηρίων αναγκαιότητας και μετά από υπόδειξη του ΜΚΟ ΣυνΑθηνά. Μετά την παρέμβαση, το προαύλιο άλλαξε όψη αφού καλύφθηκαν περίπου 200 τμ εξωτερικών τοίχων με νέα καλλιτεχνικά graffiti.

Τσάντες δραστηριοτήτων για τα παιδιά προσφύγων. Κατά τη διάρκεια του μήνα εθελοντισμού, οι εργαζόμενοι της Mondelez συγκέντρωσαν τα απαραίτητα είδη για τη δημιουργία activity kits για τα παιδιά προσφύγων, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Activity Kits and Activities for Refugee Children. Δημιουργήθηκαν 155 τσάντες με είδη ζωγραφικής και χειροτεχνίας για τα παιδιά προσφύγων που βρίσκονται σε δομές φιλοξενίας στη χώρα μας.

Με τις παραπάνω δράσεις και στηρίζοντας τις συνεργαζόμενες ΜΚΟ πάνω από 1000 συνάνθρωποι μας ωφελήθηκαν.

Με τις ενέργειες εθελοντισμού συνεχίζει η Mondelez την προσφορά προς τις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες, συμβάλλοντας στην υποστήριξη κοινωνικών αναγκών, στο πλαίσιο της μακροχρόνιας στρατηγικής εταιρικής υπευθυνότητας της εταιρίας.

Share
Follow
 

Τα καλύτερά μας

Best of Network

WWE: Πέθανε ο θρυλικός Jimmy 'Superfly' Snuka

Το WWE αποχαιρέτησε ένα από τα σημαντικότερα μέλη της οικογένειάς του, τον θρυλικό "Superfly" και οι διασημότεροι παλαιστές τους είπαν το δικό τους συγκινητικό αντίο στον θρύλο των ρινγκ (Pics + Vid)

Όλες οι μεταγραφές στο Sport24.gr

Η Λειψία "ξαναχτύπησε" με νεαρό ταλέντο κόστους 10.000.000 ευρώ, ο Μάρκο Σίλβα έκανε τις πρώτες μεταγραφές του στη Χαλ, ο Τζέφρι Σλουπ έφυγε από τη Λέστερ μετά από 13 χρόνια, ο Μαμ Τιάμ επέστρεψε στην Ιταλία. Όλες οι μεταγραφές στο Sport24.gr...

ANALYSIS: Αυτός είναι ο Πέδρο Ενρίκε

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στο τελικό στάδιο διαπραγματεύσεων με την Ρεν για τον 26χρονο Βραζιλιάνο ακραίο Πέδρο Ενρίκε. Ποιος είναι όμως ο παίκτης και γιατί έχει... ενθουσιάσει τους ανθρώπους του Δικεφάλου; Τι έχει κάνει φέτος και τι θα προσφέρει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ο Αντώνης Τσακαλέας αναλύει.

 
comments powered by Disqus
PROMO
Social Man
Newsletter

Το ΟΝΕΜΑΝ επιλέγει και σου στέλνει τα καλύτερα θέματα στο email σου.