PUBLI

Οι σωστές διατροφικές συνήθειες από το πρωί φαίνονται!

Το νέο Κρι Κρι Super Spoon με μπανάνα, μάνγκο, λιναρόσπορο και δημητριακά θα γίνει σίγουρα η νέα μας «εμμονή» για ένα δυνατό πρωινό ξεκίνημα.

Παιδιά, ωραία τα burger και τα σουβλάκια, αλλά αν θέλουμε να μιλήσουμε αντικειμενικά για σωστή διατροφή πρέπει να ρωτήσουμε του ειδικούς. Και οι ειδικοί (aka επιστήμονες) συμφωνούν. Ένα σωστό διατροφικό πρόγραμμα περιλαμβάνει ένα πλήρες και θρεπτικό πρωινό που αποτελείται από:

-Αμυλούχα τρόφιμα (πχ δημητριακά)

-Φρούτα (σε ποιον δεν αρέσει η μπανάνα)

-Γάλα ή γαλακτοκομικά προϊόντα

-Πρωτεΐνες

Πολύ ενδιαφέροντα όλα αυτά, αλλά θα μου πεις ότι για να τα ετοιμάσει όμως κανείς ένα γεύμα που να περιλαμβάνει τα παραπάνω και να τα καταναλώσει κιόλας, θα πρέπει σίγουρα να ρυθμίζει το ξυπνητήρι τουλάχιστον 1 ώρα νωρίτερα. Ή μήπως όχι?

Το νέο Κρι Κρι Super Spoon με μπανάνα, μάνγκο, λιναρόσπορο και δημητριακά θα γίνει σίγουρα η νέα μας «εμμονή» για ένα δυνατό πρωινό ξεκίνημα.

Συνδυάζει υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνη στραγγιστό γιαούρτι 0% από 100% ελληνικό γάλα ημέρας, με τις μοναδικές ιδιότητες των super foods. Παράλληλα η μπανάνα, πλούσια σε βιταμίνη C, κάλιο και μαγνήσιο βελτιώνει την αντοχή και συμβάλλει στην καλή λειτουργία της καρδιάς, το ζουμερό μάνγκο προσφέρει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση ενισχύοντας το ανοσοποιητικό σύστημα, ενώ ο λιναρόσπορος αποτελεί μια πλούσια πηγή ω-3 λιπαρών οξέων που κάνουν καλό στη λειτουργία της καρδιάς και του εγκεφάλου. Και ως γνωστόν οι φυτικές ίνες των δημητριακών βοηθούν στη σωστή λειτουργία του εντέρου.

Άρα, αν θέλετε να ξεκινήσετε την μέρα σας δυναμικά, με περισσότερη ενέργεια, χαρά, λιγότερο άγχος και παράλληλα να ελέγξετε πιο αποτελεσματικά το βάρος σας, το νέο Κρι Κρι Super Spoon είναι ο νέος σας σύμμαχος στη διατήρηση μιας ισορροπημένης και δημιουργικής ημέρας γεμάτης ευεξία!