PUBLI

Παρουσιάζοντας τη Nespresso Expert: Εξατομικευμένα χαρακτηριστικά σε συνδυασμό με πρωτοποριακή σχεδίαση

Η καινοτομία και η εξατομικευμένη χρήση είναι δομικά στοιχεία της Nespresso.

Με τη νέα μηχανή Nespresso Expert υπάρχουν αναρίθμητοι συνδυασμοί καφέ που μπορείτε να δημιουργήσετε, από ένα βελούδινο Cappuccino έως ένα ζεστό Ristretto ή ακόμα κι έναν Americano. Τώρα, η τέλεια δική σας στιγμή καφέ γίνεται παιχνίδι!

Η καινοτομία και η εξατομικευμένη χρήση είναι δομικά στοιχεία της Nespresso. Η νέα μηχανή Nespresso Expert δίνει ζωή στις αξίες αυτές, προσφέροντας στους λάτρεις του καφέ την ευκαιρία να δώσουν μία προσωπική πινελιά στις αγαπημένες τους Εκλεκτές Ποικιλίες. Τα πάντα, από τη θερμοκρασία έως και τη δόση του ροφήματος μπορούν εύκολα να τροποποιηθούν, για να ταιριάζουν στις προτιμήσεις σας. Η νέα μηχανή προσφέρει:

4 επιλογές δοσολογίας καφέ – Ristretto (25ml), Espresso (40ml), Lungo (110ml) και το ΝΕΟ Americano (25ml καφέ και 125ml πολύ ζεστό νερό)

3 ρυθμίσεις θερμοκρασίας – ελαφρώς ζεστό, ζεστό και πολύ ζεστό

Λειτουργία ζεστού νερού με τελείως ξεχωριστό στόμιο εκροής

Συνδεσιμότητα μέσω τεχνολογίας Bluetooth Smart®

Αυτόματη απενεργοποίηση  μετά από 9 λεπτά μη χρήσης

Η Claire Cloatre-Vinzant, Επικεφαλής του Μάρκετινγκ Μηχανών στη Nespresso εξηγεί: «Αναζητούμε πάντα τρόπους, για να προσφέρουμε στα μέλη του Club μας και στους εραστές του καφέ εξαιρετικές νέες εμπειρίες πέρα από τις συνηθισμένες και η νέα μας μηχανή Nespresso Expert αποτελεί ιδανικό παράδειγμα. Ακούγοντας με πολύ προσοχή τους καταναλωτές μας διαπιστώσαμε ότι η δυνατότητα να προσωποποιούν τα χαρακτηριστικά λειτουργίας είναι κάτι πολύ σημαντικό για αυτούς. Για το λόγο αυτό προτείναμε μία νέα δόση καφέ, τον Americano, που παρασκευάζεται με 25ml καφέ και την προσθήκη 125ml πολύ ζεστού νερού. Ο συγκεκριμένος τρόπος παρασκευής μειώνει οποιαδήποτε πικρή επίγευση, κάνοντας τον καφέ βελούδινο, γλυκό και ολοκληρωμένο, ενώ ταυτόχρονα διατηρεί τον εγγενή του χαρακτήρα. Μπορείτε να απολαύσετε έναν Americano με όλους τους καφέδες Ristretto και Espresso που προσφέρουμε».

Η καινοτομία δεν είναι εμφανής μόνο στις λειτουργίες της Nespresso Expert, αφού η νέα μηχανή πρωτοπορεί και στην κομψή σχεδίασή της. Αποτελεί μέρος μιας νέας σειράς σχεδίων μηχανών με πρωτοποριακό επίπεδο προς τον τοίχο σχήμα, με το οποίο εξοικονομείται πολύτιμος χώρος από τις επιφάνειες των πάγκων εργασίας στις κουζίνες χωρίς κανένα συμβιβασμό στο στυλ.

Η μηχανή Nespresso Expert είναι εξοπλισμένη με ευφυή τεχνολογία Bluetooth Smart®, στοιχείο που συνεπάγεται σύνδεση με την εφαρμογή Nespresso για smartphone. Μέσω της εφαρμογής* Nespresso, οι αγαπημένες συνταγές καφέ μπορούν να καταχωρηθούν στη μνήμη της μηχανής, ώστε να εκχυλίζονται αυτόματα, ενώ βρίσκεστε στην κρεβατοκάμαρα ή στον καναπέ σας. Επίσης, η μηχανή αποστέλλει προειδοποίηση, όταν το απόθεμα καψουλών είναι χαμηλό, εάν ο κάδος χρησιμοποιημένων καψουλών έχει γεμίσει ή όταν η μηχανή χρειάζεται αφαλάτωση.

Η μηχανή διατίθεται σε δύο μοντέλα– τη Nespresso Expert και τη Nespresso Expert&milk. Η Nespresso Expert&milk έχει πλήρως ενσωματωμένο παρασκευαστή αφρού γάλακτος, το Aeroccino 3, σε εναρμόνιση με το σχέδιο και το φινίρισμα της μηχανής και θα ενθουσιάσει όσους αγαπούν το γάλα σε συνδυασμό με τον καφέ. Και τα δύο μοντέλα προτείνονται σε δύο κωδικούς χρωμάτων, Off – Black και Anthracite Grey και προτείνουν ένα εκλεπτυσμένο μείγμα ματ και γυαλιστερών φινιρισμάτων, στοιχεία από σαγρέ αλουμίνιο και ένα μαγνητικό δίσκο αποστράγγισης που κάνει ακόμα ευκολότερη την εναλλαγή ανάμεσα στα μεγέθη.

Οι νέες μηχανές Nespresso Expert και Expert&milk θα διατίθενται online στο www.nespresso.com, τηλεφωνικά στο 2106771300 και  στις Nespresso.

* Η εφαρμογή για κινητά μέσω  App Store και Google Play™ υπόκειται στην κατά χώρα διαθεσιμότητα. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τοπικό σας Nespresso Club ή επισκεφθείτε τον ιστότοπο www.nespresso.com/expert.