PUBLI

Πεινάς σαν λύκος; Φάε σαν αλεπού, το πιο δυνατό πακέτο στα ΚFC

Το Mighty Box είναι εδώ.

Ας υποθέσουμε ότι ήρθε εκείνη η στιγμή. Η στιγμή της ημέρας που, σαν άνθρωπος κι εσύ, πεινάς. Για την ακρίβεια, δεν πεινάς σαν άνθρωπος. Πεινάς σαν λύκος. Θες να ΦΑΣ. Αλλά δεν σου αρκεί να την κάνεις απλώς ταράτσα. Θες να φας κάτι που να σου γουρλώνει το μάτι από τη γεύση, και -ταυτόχρονα- δε θες να φας ούτε 4 ευρώ. Τι κάνεις;

Μη βιαστείς να απαντήσεις. Για την ακρίβεια, μην απαντήσεις καθόλου. Βλέπεις, καμία από όλες τις πιθανές σου σκέψεις δεν είναι η ιδανική. Μη με παρεξηγείς. Απλούστατα, η λύση που σου έχω είναι ολοκαίνουρια, του κουτιού, για να φας… σαν αλεπού!

Θα στο πω με δύο λέξεις: Mighty Box. Και αν θες να στο πω και με περισσότερες, πολύ ευχαρίστως: δύο ζουμερά φιλέτα κοτόπουλου, μία λαχταριστή hash brown και τραγανές πατάτες τηγανητές σε ένα πακέτο-δύναμη, στα KFC.

Και επειδή ξέρω ότι όσο σου μιλάω τόσο σου ανοίγω την όρεξη, δεν θα σταματήσω.

Για την ακρίβεια, θα σε κάνω να θες να σταματήσεις εσύ ό,τι κάνεις, να πας σε ένα εστιατόριο KFC και να ζητήσεις τώρα ένα Mighty Box, γιατί δεν θα υπάρχει για πάντα.

Και αν δεν ξέρεις τι είναι η hash brown, ένα θα σου πω: ίσως η πιο νόστιμη συνταγή πατάτας που έχεις δοκιμάσει.

Και αν δεν ξέρεις τι είναι αυτό που κάνει τις παγκόσμιες γεύσεις κοτόπουλου ΚFC τόσο μοναδικές, ένα θα σου πω: δεν θα μάθουμε ποτέ. Γιατί η συνταγή του Συνταγματάρχη Sanders με το μείγμα 11 μυρωδικών και μπαχαρικών είναι μυστική. Για την ακρίβεια, παραμένει μυστική από το 1939.

Και αν αναρωτιέσαι πόσο κάνει ένα Mighty Box, ένα θα σου πω: ούτε 4 ευρώ. Για την ακρίβεια μόνο 3,99.