PUBLI

Rolex – Baselworld 2017

Στο πλαίσιο της έκθεσης Baselworld 2017, η Rolex παρουσιάζει τις τελευταίες δημιουργίες της.

Το ρολόι που κατέκτησε τον βυθό. Το νέας γενιάς Oyster Perpetual Sea-Dweller γιορτάζει την επέτειο των 50 χρόνων από τη δημιουργία του. Διαθέτει νέα μεγαλύτερη κάσα διαμέτρου 43mm από ατσάλι 904L και τον νέο αυτόματο μηχανισμό κουρδίσματος 3235, την κορυφή της παγκόσμιας ωρολογοποιίας. Το καντράν, για πρώτη φορά, διαθέτει ένδειξη ημερομηνίας και ένδειξη με κόκκινα γράμματα του μοντέλου, ως φόρο τιμής στο πρώτο Sea-Dweller που παρουσιάστηκε το 1967. Είναι εγγυημένα αδιάβροχο για το μεγάλο βάθος των 1.220 μέτρων, εξοπλισμένο με τη βαλβίδα διαφυγής του αερίου ηλίου-πατέντα της Rolex το 1967. Αυτή η ιδιοφυής βαλβίδα ρυθμίζει την πίεση που ασκείται στην κάσα, στην άνοδο των δυτών κατά τη διάρκεια της αποσυμπίεσης. Διαθέτει κεραμική περιστρεφόμενη στεφάνη Cerachrom με διαβαθμίσεις 60 λεπτών.

Το ρολόι των ιστιοπλόων. Ο νέος χρονογράφος Chronograph Regatta Oyster Perpetual Yacht-Master II διαθέτει νέο καντράν και νέους ωροδείκτες για μεγαλύτερη ευκρίνεια στο καντράν. Διαθέτει κάσα από ατσάλι 904L διαμέτρου 44mm, την μπλε περιστρεφόμενη κεραμική στεφάνη Ring Command,ι τον αυτόματο μηχανισμό κουρδίσματος 4161 με αυτονομία 72 ωρών και μηχανική μνήμη που προσφέρει τη δυνατότητα προγραμματισμένης αντίστροφης μέτρησης για κάθε regatta.

Το ρολόι των αγώνων ταχύτητας. Ο νέος χρονογράφος Oyster Perpetual Cosmograph Daytona σε νέα εκδοχή από κίτρινο χρυσό 18κ. Διαθέτει την μαύρη κεραμική στεφάνη Cerachrom και το πρωτοποριακό λουράκι Οysterflex – καινοτομία της Rolex – που συνδυάζει την ανθεκτικότητα του μεταλλικού μπρασελέ με την ευλυγισία και την άνεση που προσφέρει το ελαστικό λουράκι. Είναι εξοπλισμένος με τον αυτόματο μηχανισμό κουρδίσματος 4130 με αυτονομία 72 ωρών. Διατίθεται και σε παραλλαγές από λευκό ή Εverose χρυσό 18κ.

Το νέο Oyster Perpetual Sky-Dweller, το πρωτοποριακό μοντέλο, που συνδυάζει τη σύγχρονη τεχνολογία με την ευκολία στη χρήση, σχεδιασμένο για αυτούς που ταξιδεύουν συχνά. Με κάσα 42mm από κίτρινο ή λευκό χρυσό 18κ σε συνδυασμό με ατσάλι, την περιστρεφόμενη στεφάνη Ring Command, τον  αυτόματο μηχανισμό κουρδίσματος 9001 και το ετήσιο ημερολόγιο με μηχανική μνήμη – καινοτομία της Rolex -βασισμένο στο σύστημα Saros.

 

Τα κλασσικό μοντέλο Oyster Perpetual Datejust 41 παρουσιάζεται αυτή τη χρονιά με κάσα νέου σχεδιασμού, διαμέτρου 41mm, σε συνδυασμό από ατσάλι και λευκό χρυσό 18κ στη στεφάνη, εξοπλισμένo με τον νέας γενιάς αυτόματο μηχανισμό κουρδίσματος 3235 με 14 πατέντες Rolex και αυτονομία 70 ωρών.

Η συλλογή Cellini συμπληρώνεται με το νέο μοντέλο Cellini Moonphase με την μοναδική και αποκλειστική από την Rolex ένδειξη στο καντράν των διαφορετικών φάσεων της σελήνης. Διαθέτει κάσα διαμέτρου 39mm από Εverose χρυσό 18κ και καφέ δερμάτινο λουράκι με κλείδωμα ασφαλείας Crownclasp.

To καντράν του Cellini Moonphase είναι από λευκή λάκα και διαθέτει δίσκο από μπλε σμάλτο στην ώρα ‘6’ με ένδειξη της πανσελήνου από μετεωρίτη και της νέας σελήνης από ασημένιο δακτύλιο. Είναι εξοπλισμένο με τον αυτόματο μηχανισμό κουρδίσματος 3135 με ενσωματωμένη τη λειτουργία moonphase, καινοτομία της Rolex, εγγυημένη για αστρονομική ακρίβεια 122 χρόνων.

Όπως όλα τα μοντέλα Rolex, τα νέα μοντέλα 2017 συνοδεύονται με την πιστοποίηση Superlative Chronometer και την πράσινη σφραγίδα πιστοποιημένου ελβετικού χρονομέτρου και την διεθνή 5ετή εγγύηση. Η πιστοποίηση αυτή αφορά την υψηλότατη ακρίβεια, απόδοση, αυτονομία και στεγανότητα. Τα κριτήρια ακριβείας που ορίζονται από την πιστοποίηση ενός Rolex Superlative Chronometer ξεπερνούν κατά πολύ τα κριτήρια που ορίζει το Επίσημο Ελβετικό Ινστιτούτο Χρονομέτρων-COSC.

ROLEX HELLAS: Βαλαωρίτου 5, Τηλ. 210 3621138 | Κολοκοτρώνη 1, Τηλ. 210 3235909

www.rolex.com