PUBLI

Serkova Crystal Pure: Νέα, premium βότκα από την Άμβυξ

Το νέο μέλος της Serkova λανσαρίστηκε με μία εντυπωσιακή βραδιά στο Clumsies.

Με μία μοναδική και διαφορετική εκδήλωση λανσαρίστηκε στο διεθνώς αναγνωρισμένο και βραβευμένο bar Clumsies στο κέντρο της Αθήνας, η νέα βότκα Serkova, Crystal Pure.

Η Serkova Crystal Pure είναι μία premium vodka, δεκαπλής απόσταξης, με εξαιρετικά απαλή και βελούδινη γεύση και κρυστάλλινη υφή. Η άψογη σύνθεσή της, που ενθουσίασε τους καλεσμένους, είναι 100% από σιτάρι και για τη δημιουργία της επιλέχθηκε, όπως πάντα, η καλύτερη πρώτη ύλη που αποτελεί αναμφισβήτητα τον πιο σημαντικό παράγοντα για την υψηλή ποιότητά της.

Χωρισμένοι σε groups και με επικεφαλής ένα άτομο της ομάδας του Clumsies, οι προσκεκλημένοι της βραδιάς είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν  τρεις experiential δοκιμασίες στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του bar. Αρχίζοντας από την αίθουσα του μπιλιάρδου, τα groups συμμετείχαν με ιδιαίτερο ενθουσιασμό σε ice-carving session, δίνοντας σε ακατέργαστο πάγο μοναδικά σχήματα όπου μετά έγιναν βασικό συστατικό για μία neat σερβιρισμένη Serkova Crystal Pure.

 

Ακολούθησε ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος της βιβλιοθήκης όπου είχε δημιουργηθεί ένα μοναδικό installation με μία φιάλη Serkova Crystal Pure μέσα σε ένα block πάγου. Η βότκα, περνώντας μέσα από τον πάγο, φιλτραριζόταν φυσικά καταλήγοντας στα ποτήρια των καλεσμένων, όσο αυτοί παρακολουθούσαν το νέο τηλεοπτικό spot της Serkova Crystal Pure.

Τέλος, στο χώρο του υπογείου δημιουργήθηκε ένα hi-tech εργαστήριο διατήρησης γαρνιτούρων με την τεχνογνωσία του Clumsies. Υπογραμμίζοντας ότι οι γαρνιτούρες μπορούν να απογειώσουν ένα ποτό, στο τελευταίο session της βραδιάς, οι συμμετέχοντες απόλαυσαν την Serkova Crystal Pure δοκιμάζοντας διάφορες γαρνιτούρες ανάμεσα σε φρούτα εποχής, σέλερι, lemon confit, και άλλα.

Η εμπειρία που όλοι έζησαν, έθεσε τον πήχη ψηλά, αφού η δοκιμή της Serkova Crystal Pure πέρασε σε ένα άλλο, πιο προσωπικό και εμπειρικό επίπεδο, ενώ η πολυτέλεια, η καθαρότητα και η αυθεντικότητα της Serkova Crystal Pure ήρθαν στο προσκήνιο προκαλώντας όλους να τη δοκιμάσουν!