Σήμερα το βράδυ ο Ευρωπαϊκός Τελικός του Angostura Global Cocktail Challenge

Η χώρα μας υποδέχεται τον Ευρωπαϊκό Τελικό και στέλνουμε όλη μας την θετική ενέργεια στον Έλληνα υποψήφιο, Κωνσταντίνο Βλάχο, από το Mary Pickford Bar.
SHARES

Ο Ευρωπαϊκός Τελικός του Angostura Global Cocktail Challenge θα λάβει μέρος τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017 στο Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος όπου 7 χαρισματικοί και ταλαντούχοι bartenders από την Ευρώπη θα παρουσιάσουν τις δεξιότητες τους μέσα από πρωτότυπες και καινοτόμες συνταγές χρησιμοποιώντας ως βασικό συστατικό τους τα διάσημα Angostura Aromatic και Orange Bitters, τα Angostura Rums και το βραβευμένο Amaro di Angostura.

Οι συμμετέχοντες θα κληθούν να δημιουργήσουν 2 κοκτέιλ σε 7 λεπτά, δηλαδή ένα Amaro Cocktail χρησιμοποιώντας το Amaro di Angostura ως βασικό τους συστατικό και ένα Rum Cocktail χρησιμοποιώντας τα παγκοσμίως γνωστά Angostura Rums. Και στα 2 κοκτέιλ οι συμμετέχοντες θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν τα θρυλικά Angostura Aromatic και / ή Orange Bitters.

Ο Νικητής του Ευρωπαϊκού Τελικού θα πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο για τον Παγκόσμιο Τελικό του Angostura Global Cocktail Challenge (AGCC), που θα πραγματοποιηθεί στο Trinidad & Tobago στις 18 Φεβρουαρίου 2018 και θα ζήσει μία εμπειρία ζωής συμμετέχοντας στο θρυλικό καρναβάλι. Επίσης, θα λάβει το χρηματικό έπαθλο των $10.000, ένα διετές συμβόλαιο ως ο Global Brand Ambassador, και φυσικά τον τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή!

O Κωνσταντίνος Βλάχος, από το Mary Pickford Bar, ο μεγάλος νικητής του Ελληνικού Τελικού, που έλαβε χώρα την περασμένη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου στο Mary Pickford Bar, θα διαγωνιστεί στον Ευρωπαϊκό τελικό εκπροσωπώντας την Ελλάδα και θα διεκδικήσει μια θέση στον Παγκόσμιο τελικό Angostura Global Cocktail Challenge!

 

Ο πρώτος Διεθνής Διαγωνισμός Angostura (Angostura Global Cocktail Challenge ή αλλιώς AGCC) έλαβε χώρα τον Απρίλιο του 2001 στο «Hilton Resort» στο Tobago.

Το 2011, αποφασίζεται από τον οίκο Angostura ότι ο Διεθνής Διαγωνισμός θα γίνεται κάθε χρόνο κατά τη διάρκεια του πασίγνωστου Καρναβαλιού του Trinidad και Tobago το Φεβρουάριο! Ο Διεθνής Διαγωνισμός Angostura (Angostura Global Cocktail Challenge) 2017-18 θα είναι ο ένατος (9ος) κατά σειρά και αποτελεί ορόσημα για τα χρονικά τον bartenders στη διεθνή σκηνή.

Οι Finalists από διάφορες χώρες στον κόσμο θα πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο για τον Παγκόσμιο Τελικό του Angostura Global Cocktail Challenge (AGCC), που θα πραγματοποιηθεί στο Trinidad & Tobago στις 18 Φεβρουαρίου 2018 και θα ζήσει μία εμπειρία ζωής συμμετέχοντας στο θρυλικό καρναβάλι, ενώ θα επισκεφτεί το Αποστακτήριο και το Μουσείο του οίκου Angostura. Επίσης, θα λάβει το χρηματικό έπαθλο των $10,000, ένα διετές συμβόλαιο ως ο Global Brand Ambassador, και φυσικά τον τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή!

Κάθε χρόνο οι συμμετέχοντες στο Διεθνή Διαγωνισμό του Angostura αυξάνονται με τον τελευταίο που πραγματοποιήθηκε το 2016 να φτάνει στους 287 μέσα από 36 χώρες.

Special Guests: Η κριτική επιτροπή του Διεθνή Διαγωνισμού του Angostura περιλαμβάνεται από αναγνωρισμένα και διάσημα ονόματα όπως είναι ο Dale DeGroff, γνωστός και ως ο «Βασιλιάς των Κοκτέιλ», η Ann Tuennerman,  συγγραφέας και ιδρυτής του «Tales of the Cocktails» και πολλοί άλλοι!

Share
Follow
 

Τα καλύτερά μας

Malebox

Ο Κωστής Μαραβέγιας πιστεύει πως η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο

Τραγουδιστή, συνθέτη, τραγουδοποιό, coach του 'The Voice', σκηνοθέτη, παρουσιαστή, ρομαντικό περιηγητή της μουσικής– πες τον όπως θες, ο Κωστής Μαραβέγιας δεν θα σε ακούσει. Έχει ήδη φύγει για τον επόμενο πλανήτη του.

Best of Network

Με το "μαχαίρι" στα δόντια...

Ο Ολυμπιακός κρατάει την 30αρα κόντρα στην Μακάμπι για ψυχολογικούς λόγους αλλά για τίποτα παραπάνω, αφού ο μαραθώνιος συνεχίζεται. Μια πιθανή νίκη στη Μόσχα με τη Χίμκι, βέβαια, θα επαναφέρει πλήρως και την ηρεμία στο λιμάνι μετά τη φουρτούνα της Βιτόρια. Ο Γιάννης Ψαράκης αναλύει.

 

Σε όλους αναλογεί ένα τέτοιο τηλεφώνημα

Μικρές ιστορίες για τυχαίους ανθρώπους από τον Οδυσσέα Ιωάννου.

Πώς σηκώνεις το τηλέφωνο στις τρεις τα ξημερώματα χωρίς να σου 'χει φύγει όλο το αίμα από τα χέρια; Πόσες σκέψεις προλαβαίνουν να περάσουν από το ναρκωμένο ακόμα μυαλό σου σε εκείνα τα άχρονα δευτερόλεπτα;

PROMO
Social Man
Newsletter

Το ΟΝΕΜΑΝ επιλέγει και σου στέλνει τα καλύτερα θέματα στο email σου.