Σήμερα το βράδυ ο Ευρωπαϊκός Τελικός του Angostura Global Cocktail Challenge

Η χώρα μας υποδέχεται τον Ευρωπαϊκό Τελικό και στέλνουμε όλη μας την θετική ενέργεια στον Έλληνα υποψήφιο, Κωνσταντίνο Βλάχο, από το Mary Pickford Bar.
SHARES

Ο Ευρωπαϊκός Τελικός του Angostura Global Cocktail Challenge θα λάβει μέρος τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017 στο Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος όπου 7 χαρισματικοί και ταλαντούχοι bartenders από την Ευρώπη θα παρουσιάσουν τις δεξιότητες τους μέσα από πρωτότυπες και καινοτόμες συνταγές χρησιμοποιώντας ως βασικό συστατικό τους τα διάσημα Angostura Aromatic και Orange Bitters, τα Angostura Rums και το βραβευμένο Amaro di Angostura.

Οι συμμετέχοντες θα κληθούν να δημιουργήσουν 2 κοκτέιλ σε 7 λεπτά, δηλαδή ένα Amaro Cocktail χρησιμοποιώντας το Amaro di Angostura ως βασικό τους συστατικό και ένα Rum Cocktail χρησιμοποιώντας τα παγκοσμίως γνωστά Angostura Rums. Και στα 2 κοκτέιλ οι συμμετέχοντες θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν τα θρυλικά Angostura Aromatic και / ή Orange Bitters.

Ο Νικητής του Ευρωπαϊκού Τελικού θα πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο για τον Παγκόσμιο Τελικό του Angostura Global Cocktail Challenge (AGCC), που θα πραγματοποιηθεί στο Trinidad & Tobago στις 18 Φεβρουαρίου 2018 και θα ζήσει μία εμπειρία ζωής συμμετέχοντας στο θρυλικό καρναβάλι. Επίσης, θα λάβει το χρηματικό έπαθλο των $10.000, ένα διετές συμβόλαιο ως ο Global Brand Ambassador, και φυσικά τον τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή!

O Κωνσταντίνος Βλάχος, από το Mary Pickford Bar, ο μεγάλος νικητής του Ελληνικού Τελικού, που έλαβε χώρα την περασμένη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου στο Mary Pickford Bar, θα διαγωνιστεί στον Ευρωπαϊκό τελικό εκπροσωπώντας την Ελλάδα και θα διεκδικήσει μια θέση στον Παγκόσμιο τελικό Angostura Global Cocktail Challenge!

 

Ο πρώτος Διεθνής Διαγωνισμός Angostura (Angostura Global Cocktail Challenge ή αλλιώς AGCC) έλαβε χώρα τον Απρίλιο του 2001 στο «Hilton Resort» στο Tobago.

Το 2011, αποφασίζεται από τον οίκο Angostura ότι ο Διεθνής Διαγωνισμός θα γίνεται κάθε χρόνο κατά τη διάρκεια του πασίγνωστου Καρναβαλιού του Trinidad και Tobago το Φεβρουάριο! Ο Διεθνής Διαγωνισμός Angostura (Angostura Global Cocktail Challenge) 2017-18 θα είναι ο ένατος (9ος) κατά σειρά και αποτελεί ορόσημα για τα χρονικά τον bartenders στη διεθνή σκηνή.

Οι Finalists από διάφορες χώρες στον κόσμο θα πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο για τον Παγκόσμιο Τελικό του Angostura Global Cocktail Challenge (AGCC), που θα πραγματοποιηθεί στο Trinidad & Tobago στις 18 Φεβρουαρίου 2018 και θα ζήσει μία εμπειρία ζωής συμμετέχοντας στο θρυλικό καρναβάλι, ενώ θα επισκεφτεί το Αποστακτήριο και το Μουσείο του οίκου Angostura. Επίσης, θα λάβει το χρηματικό έπαθλο των $10,000, ένα διετές συμβόλαιο ως ο Global Brand Ambassador, και φυσικά τον τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή!

Κάθε χρόνο οι συμμετέχοντες στο Διεθνή Διαγωνισμό του Angostura αυξάνονται με τον τελευταίο που πραγματοποιήθηκε το 2016 να φτάνει στους 287 μέσα από 36 χώρες.

Special Guests: Η κριτική επιτροπή του Διεθνή Διαγωνισμού του Angostura περιλαμβάνεται από αναγνωρισμένα και διάσημα ονόματα όπως είναι ο Dale DeGroff, γνωστός και ως ο «Βασιλιάς των Κοκτέιλ», η Ann Tuennerman,  συγγραφέας και ιδρυτής του «Tales of the Cocktails» και πολλοί άλλοι!

Share
Follow
 

Τα καλύτερά μας

Best of Network

"Ταβάνι" ο Παναθηναϊκός, βλαχομαγκιά ο Μανόλο!

Ο Παναθηναϊκός που έχει φτάσει (και) αγωνιστικά στα όριά του ζώντας σ’ ένα "τοξικό" περιβάλλον, η κατάθεση ψυχής που πλέον δεν φτάνει, τα… κουράγια και οι αντοχές του Ουζουνίδη, η αρετή που δεν έμαθε ποτέ ο Χιμένεθ. Ο Κώστας Γουλής αναλύει την πραγματικότητα που δεν σηκώνει "καλλωπισμούς"

 

Ήθελα κι εγώ να αλλάξω τον κόσμο

Μικρές ιστορίες για τυχαίους ανθρώπους από τον Οδυσσέα Ιωάννου.

Δεν είναι πως δεν ήθελα κι εγώ να αλλάξω τον κόσμο, αλλά να... δεν θα ήταν το πρώτο που θα σκεφτόμουν. Και όχι πως δεν πήγαινα σε όλες τις πορείες στο Πανεπιστήμιο, σε όλες πήγαινα, αλλά να.... πάντα πίστευα πως το κάναμε με τον τρόπο των αγοριών.

PROMO
Social Man
Newsletter

Το ΟΝΕΜΑΝ επιλέγει και σου στέλνει τα καλύτερα θέματα στο email σου.