PUBLI

‘sloggi: Stay Wild και ακολούθησε ένα τυχαίο μονοπάτι’

Η νέα φθινοπωρινή-χειμερινή συλλογή sloggi ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα σου.

Το αντρικό εσώρουχο είναι προσωπική υπόθεση. Κυρίως όταν μιλάμε για έναν άντρα που προσέχει και σέβεται το στυλ του. Το sloggi αυτό όχι απλώς το γνωρίζει αλλά το έχει μετουσιώσει και στην καινούρια της συλλογή. Η οποία όπως πάντα, είναι εδώ για σένα. Και το κορίτσι σου.

Τα sloggi men χωρίζονται σε 2 κατηγορίες: Basic & Sports. Κερδίζουν την εμπιστοσύνη των αντρών, όποιες και αν είναι οι ανάγκες τους. Εσώρουχα από φυσικό βαμβάκι για απόλυτη άνεση στην πόλη και το βουνό, τα sloggi είναι εκεί σε κάθε στιγμή.

Trendy και ακολουθώντας τις τάσεις της μόδας, τα sloggi men είναι για άντρες που συνέχεια θέλουν να ανακαλύπτουν πράγματα. Για άντρες που έχουν κάποια μορφή άσκησης στην καθημερινή τους ζωή, ανεβαίνουν γρήγορα τις σκάλες, πηγαίνουν με το ποδήλατο στη δουλεία ή τρέχουν μέχρι την επόμενη στάση λεωφορείου. Για αυτούς η ζωή είναι μια πρόκληση και αγωνίζονται να την κερδίσουν, γι’ αυτό και εμείς τους στηρίζουμε με το κατάλληλο εσώρουχο. Απόλυτη εφαρμογή, σε δυναμικούς άντρες με sport εμφάνιση.

Σειρές για άντρες που ξέρουν να ξεχωρίζουν:

 

Basic Giftbox – Απλό, βαμβακερό εσώρουχο

 

24/7 – Καθημερινό, οικονομικό εσώρουχο σε βασικά χρώματα

Freedom – Αέρινο boxer με μοντέρνο print

 

Urban – Τριπλή συσκευασία σε εποχιακά χρώματα

 

Elements – Mοντέρνα σλιπ με διακοσμητικά σύμβολα

 

Match και Start – Διπλές συσκευασίες σλιπ με συνδυασμό βαμβακιού/Lycra