Στείλτε ΔΕΣΜΟΣ στο 54234 και προσφέρετε ζεστασιά σε όσους το έχουν ανάγκη!

#Winter_is_coming.
SHARES

Τα πρώτα κρύα έχουν πιάσει και μαζί τους δεχόμαστε καθημερινά αιτήματα για καύσιμα θέρμανσης από κοινωφελείς οργανισμούς και σχολεία σε όλη την Ελλάδα!

Στέλνοντας SMS στο 54234 με τη λέξη ΔΕΣΜΟΣ (ή DESMOS) από τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου έως και την Κυριακή 25 Δεκεμβρίου, μπορείτε πολύ εύκολα να προσφέρετε 1€ στον Δεσμό*, το οποίο θα διατεθεί αποκλειστικά στο πρόγραμμα «Ο Δεσμός Προσφέρει Ζεστασιά», μέσω του οποίου ο Δεσμός πραγματοποιεί ανεφοδιασμούς καυσίμων θέρμανσης σε σχολεία, γηροκομεία και άλλους φορείς κοινωνικής πρόνοιας σε όλη τη χώρα!

Με μόττο #winter_is_coming και έχοντας εξασφαλίσει Άδεια Διοργάνωσης Εράνων από το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ο Δεσμός συνεργάζεται με τις εταιρείες VODAFONE, COSMOTE &; WIND για να διευκολύνει οποιονδήποτε επιθυμεί να προσφέρει στο πρόγραμμα «Ο Δεσμός Προσφέρει Ζεστασιά» το οποίο θα πραγματοποιηθεί και φέτος για 5η συνεχή χρονιά!

Βοηθήστε μας να βοηθήσουμε όπου υπάρχει ανάγκη! Είναι στο χέρι σας!

*χρέωση 1,24 € ανά SMS (δωρεά 1 € προς το Δεσμό και 24% ΦΠΑ).

Για περισσότερες πληροφορίες: https://bit.ly/Desmos_Gives_Warmth_GR

Share
 

Best of Network

Δεν γίναμε σοφότεροι...

Από το τέλος της περασμένης σεζόν ο Ολυμπιακός δεν είχε αμυντικούς & χαφ με προσωπικότητα. Απλώς με την Γκενκ επιβεβαιώθηκε η ανάγκη ενίσχυσης στις θέσεις αυτές.

Θλάση ο Τσιγκρίνσκι

Στο φιλικό με τον Ατρόμητο, ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι υπέστη θλάση στον τετρακέφαλο του αριστερού του ποδιού και μοιάζει δύσκολο να προλάβει το πρώτο ευρωπαϊκό ματς της ΑΕΚ.

 
PROMO
Social Man