PUBLI

Στην τελική ευθεία τα Startupper Awards 2018

Η συμμετοχή έχει ήδη ξεπεράσει κάθε προηγούμενο!

Για τρίτη συνεχή χρονιά, φέτος, το Startupper.gr διοργανώνει τα Startupper Awardsτα οποία αποτελούν πλέον θεσμό για την ελληνική startup σκηνή.

Ήδη, μέσω της πλατφόρμας e-Survey (Link) έχουν ψηφίσει περισσότεροι από 5.000 άνθρωποι με στόχο να αναδείξουν τους νικητές σε κάθε μια από τις 6 φετινές κατηγορίες των StartupperAwards 2018.

Σημειώνεται ότι η ψηφοφορία θα είναι ανοιχτή έως και την ερχόμενη Πέμπτη 12 Ιούλιου 2018.

Οι κατηγορίες των φετινών βραβείων

Κατηγορία SCALEUP STARTUPS: Είναι η κατηγορία που θα επιβραβεύσει τις Startup εταιρείες που βρίσκονται στο στάδιο ταχείας ανάπτυξης, άνω των 30-50 υπαλλήλων και πάνω από ένα γύρο χρηματοδότησης.

Κατηγορία MATURE STARTUPS: Στη συγκεκριμένη κατηγορία συμμετέχουν και θα βραβευτούν εταιρείες που βρίσκονται στο στάδιο ανάπτυξης, έχοντας λάβει την πρώτη τους χρηματοδότηση, με προϊόν στην αγορά και ομάδα 6 – 30 ατόμων.

Κατηγορία EARLY STAGE STARTUPS: Διαφοροποιήθηκε ως κατηγορία για να επιβραβεύσει τις εταιρείες που βρίσκονται στα πρώτα βήματα υλοποίησης της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας. Χωρίς να έχουν πάρει χρηματοδότηση, να έχει συσταθεί εταιρεία, έως 5 άτομα ομάδα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ: Αφορά ομάδες και επιχειρήσεις (κερδοσκοπικές και μη) που ασχολούνται με αντικείμενα που έχουν ευρύτερο αντίκτυπο στην κοινωνία, το περιβάλλον, την διατροφή και την υγεία.

Κατηγορία ΓΥΝΑΙΚΑ STARTUPPER: Θα πρέπει να υπάρχει τουλάχιστον μια γυναίκα Founder στην ομάδα, ανεξαρτήτως κατηγορίας.

Κατηγορία ΔΟΜΕΣ / ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ – ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΦΟΡΕΩΝ – ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ: Αποτελεί ειδική κατηγορία η οποία επιβραβεύει την καλύτερη πρωτοβουλία υποστήριξης και ανάπτυξης στο οικοσύστημα των Startup εταιρειών στην Ελλάδα. Περιλαμβάνει Accelerators, Incubators, Βραβεία, Διαγωνισμούς, Συνεργατικούς Χώρους κ.λπ. Σημείωση: όχι VCs.

Σημειώνεται πως βραβεία θα λάβουν οι τρεις πρώτοι νικητές κάθε κατηγορίας από τις πέντε πρώτες, ενώ η τελευταία κατηγορία έχει τον χαρακτήρα του τιμητικού βραβείου. Μεταξύ, των δωρoθετών των φετινών βραβείων του Startupper είναι οι εταιρείες: Huawei, Public, Interamerican, Read point, Citrine και οι ΕκδόσειςiWrite.

Μέγας Χορηγός των Startupper Awards 2018 είναι η εταιρεία Stoiximan και χάλκινος χορηγός η Εθνική Τράπεζα. Τα Startupper Awards φέτος επίσης στηρίζουν η Eurobank, η Alpha Bank, η Αθηναϊκή Ζυθοποιία, η Wind, ο όμιλος Παπαδάκη, η Accentureκαι η Starttech Venture, ενώ χορηγός φιλοξενίας είναι η ασφαλιστική εταιρεία Interamerican.

Τα Startupper Awards 2018 τελούν υπό την αιγίδα του Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών και του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, της Endeavor, της Ελληνικής Ένωσης Νεοφυών Επιχειρήσεων, του ΣΕΚΚΕ, της ΕΕΔΕ και του ΕΒΕΑ.

Τηλεοπτικός χορηγός των Startupper Awards 2018 είναι η τηλεόραση του ΣΚΑΙ, ενώ χορηγοί επικοινωνίας είναι η εφημερίδα Φιλελεύθερος, ο όμιλος 24MEDIA, το Capital.gr, το Liberal.gr, ο όμιλος direction.gr, το BigBusiness.gr, το ThePresident.gr, το Epixeiro.gr, το TechBlog.gr, το Startup.grκαι το EMEA.gr.

PR-MEDIA χορηγός είναι εταιρεία aea RELATE και χορηγός digital activation η εταιρεία Citrine.

Η φετινή εκδήλωση, τέλος, θα πραγματοποιηθεί στις 16 Ιουλίου στα Κεντρικά γραφεία της της Interamerican. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο Startupper.gr.