Στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen μας περιμένουν πολλές εκπλήξεις και προσφορές

Τη Δευτέρα 2 Ιανουαρίου όλοι στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen με έξτρα προσφορές και εκπλήξεις.
SHARES

Η πρώτη Δευτέρα του 2017 θα είναι πολύ ξεχωριστή! Το καταστήματα του εκπτωτικού χωριού McArthurGlen θα είναι ανοιχτά με έξτρα προσφορές και εκπλήξεις για όλη την οικογένεια!

Ο Αδάμ Τσαρούχης και η μπάντα του θα βρίσκονται στο εκπτωτικό χωριό στις 12:00, ταξιδεύοντάς μας με τους jazz ήχους τους. Και οι εκπλήξεις συνεχίζονται! Από τις 12:00 μέχρι τις 16:00, οι μικροί επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν διασκεδαστικά τον χρόνο τους με face painting και να δημιουργήσουν πρωτότυπες μπαλονοκατασκευές στο χώρο του λαχταριστού Christmas Market.

Επισκεφθείτε την πρώτη Δευτέρα του νέου έτους τον απόλυτο προορισμό για όλη την οικογένεια και απολαύστε shopping σε τιμές έκπληξη και μοναδικές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους.

Για την μεταφορά σας στο εκπτωτικό χωριό, μπορείτε να εξυπηρετηθείτε με το λεωφορείο 319 από το σταθμό μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δρομολόγια επισκεφθείτε το mcarthurglenathens.gr.

Για όσους έρχεστε με το αυτοκίνητό σας, μπορείτε να απολαμβάνετε δωρεάν parking.

Share
 

Best of Network

Στη δίκη ο Λάζαρος

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος άφησε το Έρμελο όπου προετοιμάζεται ο Ολυμπιακός για να βρεθεί στην εκδίκαση της υπόθεσης του από το αρμόδιο δικαστήριο και να καταθέσει. (PICS)

Το προφίλ της Λουκέρνης

Ο Ολυμπιακός καλείται να αντιμετωπίσει τη Λουκέρνη στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League. Το Sport24.gr σκιαγραφεί το προφίλ της ελβετικής ομάδας.

 
PROMO
Social Man