PUBLI

Στο ‘κλικ’ του ξυραφιού: Όταν καταλαβαίνεις ότι το ‘αρκετά καλό’ δεν είναι αρκετό

Χάρη στην ακρίβεια που παρέχει το MACH 3 Turbo της Gillette.

Οι στιγμές του ‘κλικ’ είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής και της πορείας ωρίμανσης ενός άνδρα. Συνδέονται με αλλαγές συμπεριφοράς, συνηθειών και προτιμήσεων.

Κάποια στιγμή λοιπόν, γίνεται το ‘κλικ’. Συνειδητοποιεί ότι το ‘αρκετά καλό’ δεν είναι πλέον αρκετό. Είτε αυτό αφορά στη ζωή του, είτε το ξυραφάκι του.

Χάρη στην ακρίβεια που παρέχει το MACH 3 Turbo της Gillette, οι άνδρες μπορούν να έχουν την αίσθηση της καινούριας λεπίδας για περισσότερο χρόνο σε σχέση με τα ξυραφάκια μιας χρήσης και να κάνουν το επόμενο βήμα: από το ‘καλό’ στο εξαιρετικό.

Τι σημαίνει η στιγμή του κλικ;

Η καμπάνια ‘απλώς κάνει κλικ’ γιορτάζει τις μικρές και μεγάλες στιγμές στην πορεία ενηλικίωσης ενός άνδρα, με χιούμορ και ρεαλισμό. Σύμφωνα με παγκόσμια έρευνα, υπάρχουν στιγμές στη ζωή ενός άνδρα, όπου κάτι κάνει απλώς ‘κλικ’. Το κλικ μπορεί να γίνει ανά πάσα στιγμή, αλλά συνήθως σηματοδοτεί μια αλλαγή στη συμπεριφορά ή στον τρόπο ζωής του άνδρα.

Ξαφνικά π.χ. νιώθεις ότι το να σου κουρεύει τα μαλλιά ο συγκάτοικος, ή το να κόβεσαι μονίμως με το ξυραφάκι μιας χρήσης, δεν είναι αρκετά καλό για σένα πια.

Αντλώντας έμπνευση από αυτές τις στιγμές του ‘κλικ’ η Gillette θέλει να βοηθήσει τους άνδρες να αναβαθμίσουν τη διαδικασία του ξυρίσματος, προτείνοντας τις λεπίδες ακριβείας του MACH3 Turbo – με το χαρακτηριστικό ήχο του ‘κλικ’ που ακούγεται όταν η κεφαλή συνδέεται με τη λαβή.

Το MACH3 Turbo είναι καλύτερο από ένα καινούριο ξυραφάκι μιας χρήσης, μέχρι και το 10ο ξύρισμα. Διαθέτει:

-τις πιο κοφτερές λεπίδες της Gillette, που μαζί με την προηγμένη επικάλυψη Thin Uniform Telomer (TUT) προσφέρουν ένα πιο άνετο ξύρισμα.

-ειδική προστασία για την επιδερμίδα, χάρη σε 10 μαλακά, ευέλικτα microfins που τεντώνουν απαλά το δέρμα πριν να έρθει σε επαφή με τη λεπίδα, χαρίζοντας μεγαλύτερη άνεση και ευκολία στο ξύρισμα.

-άξονα περιστροφής, που προσαρμόζει την πίεση και εξασφαλίζει μεγαλύτερη άνεση, ενώ παράλληλα διευκολύνει το ξέπλυμα του ξυραφιού.

Η Gillette συνεργάζεται με την FCB για να γιορτάσει τη σημασία της ακρίβειας, που βοηθά τους άνδρες να περάσουν από το καλό στο εξαιρετικό.

Τόσο η Gillette όσο και η FCB αντιπροσωπεύουν το ‘απόλυτο’ σε θέματα ακρίβειας – η μια σε θέματα ανδρικής περιποίησης και η άλλη στο γήπεδο. Και οι δύο εκφράζουν την επιτομή του εξαιρετικού στο ξύρισμα και στο ποδόσφαιρο.

Έχοντας πλέον φθάσει στην κορυφή του αθλήματος, ο Neymar Jr μπορεί να κοιτάζει πίσω, να θυμηθεί κάθε σημαντικό βήμα που έκανε και να συνειδητοποιήσει πόσο μακριά έχει φθάσει.

Η FCB και ο Neymar Jr

 

Η Futbol Club Barcelona, ή απλώς Barcelona ή Barça είναι ομάδα ποδοσφαίρου με έδρα την Βαρκελώνη της Ισπανίας.

Είναι μια από τις ομάδες με τους περισσότερους οπαδούς στον κόσμο. Έχει το μεγαλύτερο αριθμό ακολούθων στα social media από όλες τις αθλητικές ομάδες παγκοσμίως.

Ο Neymar da Silva Santos Júnior, πιο γνωστός ως Neymar Jr, έχει κατακτήσει για 4 συνεχείς χρονιές τον τίτλο του FIFA Player of the Year, μέχρι την ηλικία των 21 ετών!