PUBLI

Tα adidas Originals μας παρουσιάζουν τη σύγχρονη γενιά του Superstar: Τα icons του αύριο

Εμπνευσμένα από το αυθεντικό στυλ του Superstar, οι νέες εκδόσεις του εμβληματικού sneaker έχουν ως κοινό τις 3 χαρακτηριστικές ρίγες της adidas, ενώ κυκλοφορούν σε όλους τους τόνους του γκρι συμβαδίζοντας με την αισθητική του σήμερα.

Το εμβληματικό Superstar επιστρέφει και φέρνει στο προσκήνιο και πάλι τη δημιουργικότητα, την πρωτοτυπία και την αυθεντικότητα. Το απόλυτο sneaker, από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του, έχει καθιερωθεί ως το πιο original street icon. Για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2017, τα adidas Originals γιορτάζουν τη συνέχεια της κληρονομιάς του Superstar που εμπνέει τη νέα γενιά να είναι ο εαυτός της και να ακολουθεί τα πιστεύω της, ό,τι κι αν γίνει.

Η μόδα εξελίσσεται διαρκώς, τα trends συνέχεια αλλάζουν, το Superstar όμως παραμένει πιστό στις αξίες και το διαχρονικό σχεδιασμό του, στηρίζοντας την καινοτομία και τη δημιουργικότητα των νέων ανθρώπων. Τα Superstar, όλες αυτές τις δεκαετίες είδαν τον κόσμο ν’ αλλάζει και ήταν κομμάτι αυτής της αλλαγής, καθώς ήταν επιλογή ανθρώπων που με τις ιδέες και το έργο τους είχαν ένα θετικό αντίκτυπο στην pop κουλτούρα, τις τέχνες, την κοινωνία και έγραψαν τη δική τους ιστορία.

Εμπνευσμένα από το αυθεντικό στυλ του Superstar, οι νέες εκδόσεις του εμβληματικού sneaker έχουν ως κοινό τις 3 χαρακτηριστικές ρίγες της adidas, ενώ κυκλοφορούν σε όλους τους τόνους του γκρι συμβαδίζοντας με την αισθητική του σήμερα.

Η πρώτη έκδοση, το Superstar 80s, είναι εμπνευσμένη από τους δρόμους της πόλης και αποτελεί ένα φόρο τιμής στο sneaker που έθεσε τις βάσεις και διαμόρφωσε τη σύγχρονη street κουλτούρα. Σε μια premium εκδοχή, το design του αναδεικνύει την street style αισθητική του Superstar που είναι φτιαγμένο από δέρμα σε μεταλλικό γκρι χρώμα και πιο σκούρες suede λεπτομέρειες στις 3 ρίγες στο πλάι και το πίσω μέρος της φτέρνας. Οι χρυσές λεπτομέρειες στα πλαϊνά και στη γλώσσα αποτελούν τα χαρακτηριστικά διαχρονικά στοιχεία του iconic sneaker. Η δεύτερη έκδοση του Superstar παραμένει πιστή στον αρχικό σχεδιασμό του και είναι φτιαγμένο από premium suede υλικό σε όλο το επάνω μέρος. Το Superstar Bold, είναι η τρίτη έκδοση αποκλειστικά για γυναίκες και είναι μια εντυπωσιακή παραλλαγή με ιδιαίτερο design. Το επάνω μέρος είναι φτιαγμένο από κλασικό δέρμα σε απαλή γκρι απόχρωση ενώ αυτό που κάνει τη διαφορά είναι η λευκή σόλα-πλατφόρμα, που εντυπωσιάζει.

Πιο αυθεντική από ποτέ, η νέα καμπάνια του Superstar, μας συστήνει τη νέα γενιά δημιουργών της Ελλάδας μέσα από τον φωτογραφικό φακό του Πάνου Γεωργίου και τη στυλιστική ματιά της Ιωάννας Θεοδώρου. Νέοι ‘Έλληνες δημιουργοί που έχουν ξεχωρίσει για την αυθεντικότητά τους, το έργο τους και την αγάπη τους για το street style, φωτογραφήθηκαν ως πρωταγωνιστές της νέας καμπάνιας του Superstar. Ο Γιώργος Λέντζας, filmmaker και λάτρης των extreme sports, ο Δημήτρης Κυρσανίδης επαγγελματίας & πρωταθλητής στο Free Running, η Xenia Ghali international μουσική παραγωγός & DJ, o χορογράφος Τάσος Ξιαρχογιαννόπουλος, η αρχιτέκτονας Λένη Ελληνικού, η ηθοποιός Νατάσσα Εξηνταβελόνη καθώς και η ίδια η στυλίστρια και fashion blogger, Ιωάννα Θεοδώρου. Μέσα από τη δυναμική φωτογράφιση του Superstar, τα adidas Originals και οι πρωταγωνιστές της καμπάνιας ενθαρρύνουν τη νέα γενιά να μην διστάζει να εκφραστεί, να είναι πάντα ο εαυτός της και να μην σταματάει να πιστεύει ότι έχει τη δύναμη ν’ αλλάξει τον κόσμο.

Τα νέα Superstar είναι ήδη διαθέσιμα από 28 Σεπτεμβρίου στο www.adidas.gr, στα adidas Stores και σε συνεργαζόμενα sneaker stores.

Για περισσότερα νέα, μείνετε συντονισμένοι στη Facebook Page των adidas Originals και στην επίσημη σελίδα της adidas στο Instagram (@adidasgr)

#adidasOriginals

#Superstar