PUBLI

Τα extreme summer sports φέτος σε βρίσκουν κατάλληλα προετοιμασμένο

Ήρθε η ώρα λοιπόν, φέτος να δοκιμάσεις όλα εκείνα τα extreme summer sports που λατρεύεις να παρακολουθείς!

Το καλοκαίρι είναι η ιδανική εποχή για πάθος, περιπέτεια και δράση! Ήρθε η ώρα λοιπόν, φέτος να δοκιμάσεις όλα εκείνα τα extreme summer sports που λατρεύεις να παρακολουθείς και… να γίνεις ο βασιλιάς των κυμάτων κάνοντας Surfing, ο εξερευνητής του βυθού κάνοντας Diving, ή η δύναμη της φύσης κάνοντας Rafting… εσύ επιλέγεις τη διασκεδαστική εμπειρία του καλοκαιριού!

1. Surfing

Ο βασιλιάς των κυμάτων! Το Surfing είναι το θαλάσσιο σπορ που εκτοξεύει την αδρεναλίνη στα ύψη. Ο σέρφερ βρίσκεται όρθιος πάνω σε μία ειδική σανίδα σέρφ και καβαλάει τα κύματα. Υπάρχουν αρκετές παραλλαγές ως προς τη στάση του σώματος του σέρφερ, για παράδειγμα να είναι ξαπλωμένος πάνω στη σανίδα ή στα γόνατα, ή ακόμη και χωρίς τη σανίδα, χρησιμοποιώντας το σώμα του.

 

2. Diving

Ο εξερευνητής του βυθού! Το Diving, ή αλλιώς κατάδυση, είναι μία συναρπαστική καλοκαιρινή δραστηριότητα η οποία περιορίζεται σε σχετικά μικρά βάθη και αυτό γιατί οι ατμοσφαιρικές καταδυτικές στολές δεν είναι ικανές να αντέξουν τις πιέσεις που αναπτύσσονται σε μεγάλα βάθη.

 

3. Rafting

Η δύναμη της φύσης! Το Rafting είναι ομαδικό σπορ περιπέτειας, το οποίο αποτελείται από έξι ή δώδεκα κωπηλάτες και τον έμπειρο όδηγό τους. Η ομάδα πραγματοποιεί την κατάβαση του ποταμού με φουσκωτή βάρκα και όλο αυτό απαιτεί ομαδική δουλειά και προκαλεί έντονες συγκινήσεις.

 

Ενδέχεται η πρώτη σου εμπειρία με τα extreme summer sports να σε φέρει αντιμέτωπο με κάποιον μικροτραυματισμό στο δέρμα και για να μην σου χαλάσει τίποτα τη διάθεση, έχουμε τη λύση… Sofargen spray.

Το Sofargen Spray είναι ένα σύγχρονο, ιατροτεχνολογικό προϊόν για την αντιμετώπιση μικροτραυμάτων, ιδίως αμυχών, εκδορών, κοψιμάτων, επιφανειακών τραυμάτων και γενικά λύσεων της συνέχειας του δέρματος.

Το Sofargen Spray, χάρη στη πρωτοποριακή σύνθεσή του με καολίνη και αργυρούχο σουλφαδιαζίνη διευκολύνει και επιταχύνει τη φυσική επούλωση, εύκολα και με ασφάλεια, γιατί:

Δημιουργεί μηχανικό προστατευτικό φραγμό στην πληγή

Διατηρεί το τραύμα στεγνό

Αποτρέπει τη μικροβιακή μόλυνση

Διευκολύνει και επιταχύνει την επούλωση.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις φάσεις επούλωσης της πληγής αντικαθιστώντας τα υπόλοιπα προϊόντα (γάζες, τραυμαπλαστ, οξυζενέ, αντισηπτικό και βαμβάκι) για αυτό είναι απαραίτητο σε κάθε φαρμακείο, στο σπίτι, στο εξοχικό, στο αθλητικό κέντρο και γενικότερα όπου υπάρχει κίνδυνος μικροτραυματισμών.

Sofargen Spray… όλα σε 1 για τις πληγές!