PUBLI

Τα νέα λουράκια της TOMS για το Apple Watch,φέρνουν φως εκεί που δεν υπάρχει

Με κάθε λουράκι TOMS x Apple Watch που αγοράζουμε, η TOMS προσφέρει ηλιακή ενέργεια σε ένα άτομο που δεν έχει.

Όπου υπάρχει φως, υπάρχει ευκαιρία. Για την ακρίβεια, όπου υπάρχει φως, υπάρχει παραπάνω ΧΡΟΝΟΣ. Από παραπάνω χρόνο για να διαβάσει ένα παιδί μέχρι να μείνει ένα κατάστημα ανοιχτό.

Πάνω από 1,2 δισεκατομμύρια άνθρωποι δεν έχουν πρόσβαση σε ηλεκτρικό ρεύμα. Όταν έχεις πρόσβαση σε πηγή φωτός, έχεις παραπάνω ΧΡΟΝΟ να μελετήσεις ή και να δουλέψεις για επιπλέον εισόδημα.

Με κάθε λουράκι TOMS x Apple Watch που αγοράζουμε, η TOMS προσφέρει ηλιακή ενέργεια σε ένα άτομο που δεν έχει, μέσα από τους συνεργαζόμενους φορείς [Giving Partners] Solar-Aid και Solar Sister. One for One.

Γιατί; Περίπου 1,2 δισεκατομμύρια άνθρωποι (16% του παγκόσμιου πληθυσμού) δεν έχουν πρόσβαση σε ηλεκτρικό ρεύμα. Πηγή : IEA,2015

Τι; Το ηλεκτρικό ρεύμα είναι ένα βασικό αγαθό, οι άνθρωποι που δεν έχουν πρόσβαση σε αυτό ζουν στα όρια της φτώχειας.

Ποιος; Αγοράζοντας ένα λουράκι TOMS συνεισφέρετε  στο έργο των Giving Partners,  SolarAid και Solar Sisters. SolarAid: solar-aid.org | Solar Sister: solarsister.org

Πού ; Υποσαχάρια Αφρική και συγκεκριμένα Μαλάουι, Νιγηρία, Τανζανία, Ουγκάντα και Ζάμπια. 

THE UTILITY COLLECTION: Σχεδιασμένη για ταξίδια και περιπέτεια. Από premium ανθεκτικό ύφασμα με δερμάτινες λεπτομέρειες.

THE ARTISAN COLLECTION: Εμπνευσμένη από τα βραχιολάκια φιλίας του Blake Mycoskie από όλο τον κόσμο. Υφαντό με δερμάτινα τελειώματα.

Διαθέσιμα από 15 Νοεμβρίου 2016 στα καταστήματα iStorm και online στο toms.com.

Όπως πάντα, με κάθε προϊόν που αγοράζετε, η TOMS  βοηθάει ένα άτομο που έχει ανάγκη. One for One.

Facebook | Twitter