PUBLI

Τα Nike Air Max 97 Ultra έρχονται και είναι πιο μπροστά από το μέλλον

Στις 17 Αυγούστου θα είναι διαθέσιμα στο nike.com μόνο για λίγα λεπτά.

Το νέο Nike Air Max 97 Ultra,  το απόλυτο sneaker – trend setter, έρχεται σε νέα χρώματα και με σχεδιαστικές λεπτομέρειες που το απογειώνουν και μας δίνουν την ευκαιρία να δούμε πιο μπροστά από το μέλλον και να συνδυάσουμε στυλ και άνεση στις βόλτες μας στην πόλη.

Το Nike Air Max 97 Ultra προσγειώνεται στο nike.com στις 17 Αυγούστου, όπου θα είναι διαθέσιμο μόνο για λίγα λεπτά!

20 χρόνια μετά το ντεμπούτο του, το Nike Air Max 97 συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις χρωματικές λάμψεις και τις κομψές γραμμές του. Ο μοναδικός φουτουριστικός σχεδιασμός του θυμίζει την εικόνα των γρήγορων Ιαπωνικών τρένων και των λεπτών κυμάτων νερού, αλλά στην πραγματικότητα η έμπνευση αυτού του εμβληματικού παπουτσιού δεν είναι άλλη από το σκελετό του αγαπημένου ποδηλάτου του σχεδιαστή του.

Μετά την επιστροφή του original (OG), το Nike Air Max 97 Ultra έρχεται ελαφρύτερο ενώ τονίζονται οι ξεχωριστές γραμμές του, με το επάνω μέρος του που διαθέτει μόνο μία στρώση και εισάγει νέα επίπεδα PSI στην αερόσολα, για να παρέχει μεγαλύτερη άνεση για καθημερινή χρήση.

“Η καινοτομία στο Air Max 97 Ultra προέρχεται από την άποψη της εξελιγμένης άνεσης”, λέει ο Dylan Raasch, Senior Sportswear Design της Nike. “Ανανεώσαμε τον θάλαμο αέρα, ο οποίος τώρα είναι πιο μαλακός και ο αφρός γύρω του είναι τοποθετημένος έτσι ώστε να βρίσκεται πιο κοντά στο έδαφος. Η επένδυση είναι χωρίς ραφές με ένα μόνο κέλυφος για την επάνω κατασκευή. Το Air Max 97 Ultra διατηρεί το πνεύμα του original (OG) μέσα από λεπτομέρειες που μπορείτε πραγματικά να νιώσετε”.

Μην αφήσεις τίποτα στην τύχη και στις 17 Αυγούστου γίνε ο πρώτος που θα αποκτήσει το απόλυτο sneaker της χρονιάς, το Nike Air Max 97 Ultra, παραγγέλνοντας το στο nike.com.

Τα νέα σχέδια θα είναι διαθέσιμα και στο κατάστημα της Nike στην Ερμού από τις 21 Αυγούστου ενώ από τις 28 Αυγούστου σε όλα τα Nike καταστήματα.