PUBLI

TEDxUniversityofPiraeus | Spectrum

Μέσα σε ένα θετικό και ιδιαίτερο κλίμα, πραγματοποιήθηκε μια «Spectrum» εμπειρία ιδεών, η οποία προετοιμαζόταν ασταμάτητα από την ομάδα του TEDxUniversityofPiraeus τους τελευταίους 8 μήνες.

Το Σάββατο, 14 Μαΐου, πραγματοποιήθηκε το 4ο κατά σειρά TEDxUniversityofPiraeus στο πλωτό μουσείο SS Hellas Liberty, στην πύλη Ε2 στο Λιμάνι του Πειραιά. Μέσα σε ένα θετικό και ιδιαίτερο κλίμα, πραγματοποιήθηκε μια «Spectrum» εμπειρία ιδεών, η οποία προετοιμαζόταν ασταμάτητα από την ομάδα του TEDxUniversityofPiraeus τους τελευταίους 8 μήνες.

Πραγματοποιήθηκαν, 4 sessions με 13 ξεχωριστές ομιλίες και 4 ιδιαίτερα performances τα οποία είχαν ως στόχο να ταξιδέψουν τον θεατή σε έναν κόσμο διαφορετικών οπτικών, χρωματισμών και ιδεών ώστε ο καθένας να αναρωτηθεί τι είναι ακριβώς το «Spectrum» και πόσες διαφορετικές ερμηνείες μπορεί να πάρει μέσα στη ζωή του.

Ερμηνείες, τις οποίες πολύ ξεχωριστά μας μετέφεραν άνθρωποι όπως ο Χρήστος Βαλασέλλης, η Κατερίνα Κιτίδη, ο Δημήτρης Μητρόπουλος, ο μαγευτικός Amazing Dio, οι Lingua Franca, η Cassandra Naud, η Χριστίνα Μωραΐτη, η Nasia Davos, ο Χρήστος Αλεφάντης, ο ξεκαρδιστικός Διονύσης Ατζαράκης, ο Themistocles Lambridis, η κυρία Αθηνά Λινού, ο τρομερός Κωνσταντίνος Τζούμας, ο Ζήσης Παπαθανασίου και ο Michael Paleodimos.

Όλοι αυτοί οι άνθρωποι ενέπνευσαν με τους χρωματισμούς που μοιράστηκαν και έδωσαν ζωή στο «Spectrum». Άλλο ένα άτομο που έδωσε αέρα και ζωή στο «Spectrum» ήταν η φοβερή και απίθανη Λυδία Παπαϊωάννου που μας μετέφερε με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο από ιδέα σε ιδέα και από χρωματισμό σε χρωματισμό.

Ωστόσο, το TEDxUniversityofPiraeus, δεν είναι μόνο οι ομιλίες του, αλλά η συνολική εμπειρία που προσφέρει.

Έτσι, κατά την διάρκεια του «Spectrum» by TEDxUniversityofPiraeus, πραγματοποιήθηκαν 3 breaks μέσα σε μια ιδιαίτερα χαλαρή και διασκεδαστική ατμόσφαιρα, δίνοντας την ευκαιρία στους παραβρισκόμενους να απολαύσουν καφέ, φαγητό και ωραία παρέα με την συντροφιά καλής μουσικής αλλά και να παρακολουθήσουν 6 αρκετά ενδιαφέροντα workshops. Επίσης, εκτός από τα breaks πραγματοποιήθηκε ένα αρκετά πετυχημένο Drinks on Deck, το οποίο έδωσε την ευκαιρία σε όσους το επιθυμούσαν να κάνουν post-event Networking.

Το TEDxUniversityofPiraeus, θέλει να ευχαριστήσει για άλλη μια φορά όσους μπόρεσαν να είναι κομμάτι αυτής της εμπειρίας, όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί αυτή η εμπειρία και όλους όσους δούλεψαν από την αρχή μέχρι και το τέλος να πραγματοποιηθεί ένα τέτοιο on-boat TEDx.

Οι ομιλίες από το TEDxUniversityofPiraeus |Spectrum, θα είναι διαθέσιμες άμεσα στο κανάλι του TEDxUniversityofPiraeus στο YouTube ενώ φωτογραφικό υλικό θα ανέβει σε όλα τα Social Media.