PUBLI

‘Thanks to Tech’: Η Κωτσόβολος φέρνει το αύριο της τεχνολογίας, σήμερα!

Μία μοναδική έκθεση τεχνολογίας στο The Mall Athens σε δύο τριήμερα 4-5-6/11 & 11-12-13/11 με ελεύθερη είσοδο. Ό,τι πιο προηγμένο υπάρχει σήμερα στην τεχνολογία με 40 συσκευές από το μέλλον!

Η Κωτσόβολος μας μεταφέρει στο μέλλον με μία μοναδική έκθεση τεχνολογίας, “Thanks to Tech”, και φέρνει το αύριο, σήμερα! Στον 4ο όροφο του Εμπορικού Κέντρου, The Mall Athens, σε έναν χώρο 1.200 τετραγωνικών μέτρων, ηλεκτρονικά και ηλεκτρικά προϊόντα προηγμένης τεχνολογίας παρουσιάζονται και προσφέρουν μια μοναδική τεχνολογική εμπειρία!

Από τις 4 Νοεμβρίου και για δύο συνεχόμενα τριήμερα: 4-5-6/11 & 11-12-13/11, οι πιο εξελιγμένες συσκευές, που παράγονται από εταιρίες που μόνο ως παγκόσμιοι κολοσσοί τεχνολογίας θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν, θα είναι διαθέσιμες για να τις δοκιμάσουν οι επισκέπτες. Πάνω από 40 συσκευές του μέλλοντος, κάποιες από τις οποίες παρουσιάστηκαν πρόσφατα στη Διεθνή Έκθεση Τεχνολογίας (IFA) και δεν κυκλοφορούν ακόμη στην Ευρωπαϊκή αγορά, παρουσιάζονται στην έκθεση “Thanks to Tech” και περιμένουν το κοινό να τις ανακαλύψει.

 

Η περιήγηση στην έκθεση “Thanks to Tech” ξεκινά με εντυπωσιακή είσοδο μέσα από ένα τεχνολογικό τούνελ που οδηγεί… «στο μέλλον». Εκεί… οι συσκευές οικιακής χρήσης φανερώνουν πως είναι τα νέα τεχνολογικά θαύματα, καθώς οι παραδοσιακές συσκευές τεχνολογίας καταφέρνουν να ξεπεράσουν τον εαυτό τους! Ο επισκέπτης έτσι, θα έχει την ευκαιρία να σταθεί μπροστά σε έναν εντυπωσιακό και κομψό ψυγειοκαταψύκτη που ανοίγει η πόρτα αυτόματα όταν ο χρήστης είναι φορτωμένος με ψώνια, ενώ θα δει πως οι δουλειές στο σπίτι γίνονται ακόμα πιο εύκολα χάρη σε εξελιγμένες συσκευές, όπως ένας έξυπνος φούρνος κάνει το μαγείρεμα απόλαυση, αφού διαθέτει πορτάκι-οθόνη που επιτρέπει στο χρήστη να παρακολουθεί όλη τη διαδικασία του μαγειρέματος, να κάνει ρυθμίσεις και να κατεβάζει συνταγές.

Οι μεγάλες εκπλήξεις είναι κατηγορία των τηλεοράσεων, με καινοτομίες και τεχνολογίες που δεν κυκλοφορούν ακόμη στην Ευρώπη! Μία από της πιο εντυπωσιακές τηλεοράσεις- θα έλεγε κανείς ότι είναι η τηλεόραση του μέλλοντος- διαθέτει πάχος μόλις 0,97 χιλιοστών, είναι εύκαμπτη και χάρη στο μαγνητικό υπόστρωμά της μπορεί να «σταθεί» στον τοίχο σαν απλή ταπετσαρία. Η νέα αυτή οθόνη τοποθετείται εύκολα και αφαιρείται επίσης πολύ εύκολα, αρκεί να την «ξεφλουδίσει» κανείς από το μαγνητικό στρώμα. Οι εκπλήξεις που επιφυλάσσει η έκθεση συνεχίζονται με την παρουσίαση της πρώτης τηλεόρασης διπλής όψης στην ιστορία της ανθρωπότητας. Πρόκειται για μια τηλεόραση υπέρ-υψηλής 4Κ ανάλυσης, που επιτρέπει την απρόσκοπτη προβολή περιεχομένου και στις 2 όψεις της, εντυπωσιάζοντας ακόμα και τους πιο απαιτητικούς θεατές και προσφέροντας μια εμπειρία θέασης χωρίς προηγούμενο σε όποια πλευρά και αν στέκονται.  

 

Η έκθεση “Thanks to Tech” θα προσφέρει στους επισκέπτες μια σειρά από διαδράσεις, που θα τον φέρουν ακόμα πιο κοντά στην τεχνολογία. Έτσι, όλοι θα μπορούν να ζήσουν μια δυνατή εμπειρία εικονικής πραγματικότητας μέσα από ένα VR Headset, ενώ με μία ειδική εφαρμογή και πρωταγωνιστές τα smartphones θα μπορούν να γεμίσουν τους τοίχους σχέδια και χρώματα με ένα απλό scroll στην οθόνη τους. Στην κατηγορία του gaming, οι λάτρεις των ηλεκτρονικών παιχνιδιών δεν θα μπορούν να ξεκολλήσουν από τη νέα μάσκα εικονικής πραγματικότητας που κάνει τον παίκτη να «μπαίνει» ο ίδιος στο επίκεντρο της δράσης, ξεπερνώντας τα όρια και ανακαλύπτοντας μέρη που δεν είχε ξαναβρεθεί ποτέ! Επιπλέον, οι επισκέπτες θα μπορούν να δοκιμάσουν τα Hololens και θα τους παρουσιαστούν άλλες διαστάσεις στο περιβάλλον που ήδη βλέπουν. Τέλος, θα μπορούν να γνωρίσουν την πλατφόρμα του KODE, της πρώτης e-learning πλατφόρμας εκμάθησης κώδικα στα Ελληνικά, που δημιουργήθηκε από την Κωτσόβολος σε συνεργασία με το BCA College.

Η Κωτσόβολος φέρνει την τεχνολογία του αύριο, σήμερα κάνοντας τη ζωή μας ακόμα πιο εύκολη και απολαυστική, αφού οι συσκευές του μέλλοντος απαντούν έξυπνα στις ανάγκες των ανθρώπων. “Thanks to Tech” φέρνουμε το  αύριο, σήμερα!

Η έκθεση τεχνολογίας της Κωτσόβολος “Thanks to Tech” ανοίγει τις πόρτες της για το κοινό την Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου, στον 4ο όροφο του The Mall Athens.

Η είσοδος είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Ημερομηνίες και ώρες λειτουργίας έκθεσης:

Παρασκευή 4, Σάββατο 5 & Κυριακή 6 Νοεμβρίου

Παρασκευή 11, Σάββατο 12 & Κυριακή 12 Νοεμβρίου

Ώρες:10.00 – 21.00.

Μάθετε περισσότερα στο www.kotosvolos.gr και το #thankstotech