PUBLI

Thanks to Tech: Η Momentum Athens και η Κωτσόβολος φτιάχνουν την απόλυτη έκθεση

H Momentum Athens διοργανώνει για λογαριασμό της Κωτσόβολος, μία μοναδική έκθεση τεχνολογίας, Thanks to Tech στον 4ο όροφο του Εμπορικού Κέντρου, The Mall Athens.

Ηλεκτρονικά και ηλεκτρικά προϊόντα προηγμένης τεχνολογίας παρουσιάζονται και προσφέρουν μια μοναδική τεχνολογική εμπειρία. Πάνω από 40 συσκευές του μέλλοντος, κάποιες από τις οποίες παρουσιάστηκαν πρόσφατα στη Διεθνή Έκθεση Τεχνολογίας (IFA) και δεν κυκλοφορούν ακόμη στην Ευρωπαϊκή αγορά, παρουσιάζονται και περιμένουν το κοινό να τις ανακαλύψει.

Η έκθεση προσφέρει στους επισκέπτες μια σειρά από βιωματικές διαδράσεις, όπως η  εμπειρία της εικονικής πραγματικότητας μέσα από ένα VR Headset, μία ειδική εφαρμογή με smartphones όπου με ένα απλό scroll στην οθόνη, μπορείς να δημιουργήσεις εικόνες, σχέδια και χρώματα στον τοίχο. Στην κατηγορία του gaming, οι λάτρεις των ηλεκτρονικών παιχνιδιών δεν θα μπορούν να ξεκολλήσουν από τη νέα μάσκα εικονικής πραγματικότητας μέσα από την οποία ο παίκτης γίνεται πρωταγωνιστής της δράσης και ξεπερνάει τα όρια.

Επιπλέον, οι επισκέπτες θα μπορούν να δοκιμάσουν τα Hololens το επόμενο βήμα της εικονικής πραγματικότητας που συνδυάζει το ψηφιακό με το φυσικό περιβάλλον, καθώς και να γνωρίσουν την πλατφόρμα του KODE, της πρώτης e-learning πλατφόρμας εκμάθησης κώδικα στα Ελληνικά, που δημιουργήθηκε από την Κωτσόβολος σεσυνεργασία με το BCA College. To concept της έκθεσης, τα επικοινωνιακά υλικά και η επιμέλεια της διοργάνωσης είναι της Momentum Athens  και για την παραγωγή έχει συνεργαστεί με την Yard events.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και θα παραμείνει ανοιχτή για 2 ακόμα τριήμερα μέχρι τις 20 Νοεμβρίου. Συγκεκριμένα:

Παρασκευή 11, Σάββατο 12 & Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016
Παρασκευή 18, Σάββατο 19 & Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016
Ώρες:11.00 – 22.00.