Τι είναι Θετική Ενέργεια;

Όλα γύρω σου μπορούν να είναι θετική ενέργεια.
SHARES

Αθήνα, 9 Μαΐου 2017 – Οι νέοι είναι γεμάτοι όνειρα, βάζουν στόχους μικρούς και μεγάλους, έχουν πάθος και φιλοδοξίες! Υπάρχουν όμως κάποιες στιγμές που όλα μοιάζουν βουνό. Εκείνες τις στιγμές είναι που χρειάζονται περισσότερο από ποτέ… Θετική Ενέργεια.

 Μέσα από το πιο θετικό μανιφέστο η Amita Motion εξηγεί για πρώτη φορά τι είναι η Θετική Ενέργεια και που βρίσκεται: είναι γύρω μας, μέσα μας, σε κάθε τι μικρό ή μεγάλο που κάνουμε, σε κάθε φορά που πέφτουμε αλλά σηκωνόμαστε. Γιατί όλα γύρω μας μπορούν να είναι Θετική Ενέργεια και όταν καταφέρεις να το δεις έτσι, τότε #toxeis. 

Μέσα από μια φρέσκια, νεανική και δυναμική τηλεοπτική ταινία βλέπουμε τέσσερις ιστορίες νέων παιδιών να ξετυλίγονται. Τους βλέπουμε να προσπαθούν να μιξάρουν, να γνωριστούν, να ξεχωρίσουν, να κάνουν αυτό που τους εκφράζει. Σε αυτήν την προσπάθεια, πέφτουν, απογοητεύονται, τρομάζουν… όμως ποτέ δεν τα παρατάνε! Σηκώνονται, παίρνουν θάρρος, βρίσκουν τη Θετική Ενέργεια μέσα τους και τότε κανένα εμπόδιο δεν είναι τόσο μεγάλο… τότε τα καταφέρνουν… γιατί «το ‘χουν».

 Η Amita Motion έχει ταυτιστεί  όλα αυτά τα χρόνια με τη Θετική Ενέργεια  και μέσα από τη νέα της καμπάνια θέλει να εμπνεύσει το νεανικό κοινό και να το παροτρύνει να ανακαλύψει τη Θετική Ενέργεια που κρύβεται μέσα στον καθένα μας, φέρνοντας πιο κοντά το «ποιος είσαι» με το «ποιος θέλεις να είσαι»!. Ταυτόχρονα με τη νέα καμπάνια προχωράει και σε νέα υπογραφή γυρίζοντας σελίδα ύστερα από 14 χρόνια, και ορίζει τη Θετική Ενέργεια με τον πιο απλό και ουσιαστικό τρόπο, λέγοντάς μας «Είμαστε Θετική Ενέργεια»!

Share
Follow
 

Τα καλύτερά μας

Malebox

Ο Κωστής Μαραβέγιας πιστεύει πως η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο

Τραγουδιστή, συνθέτη, τραγουδοποιό, coach του 'The Voice', σκηνοθέτη, παρουσιαστή, ρομαντικό περιηγητή της μουσικής– πες τον όπως θες, ο Κωστής Μαραβέγιας δεν θα σε ακούσει. Έχει ήδη φύγει για τον επόμενο πλανήτη του.

Best of Network

Με το "μαχαίρι" στα δόντια...

Ο Ολυμπιακός κρατάει την 30αρα κόντρα στην Μακάμπι για ψυχολογικούς λόγους αλλά για τίποτα παραπάνω, αφού ο μαραθώνιος συνεχίζεται. Μια πιθανή νίκη στη Μόσχα με τη Χίμκι, βέβαια, θα επαναφέρει πλήρως και την ηρεμία στο λιμάνι μετά τη φουρτούνα της Βιτόρια. Ο Γιάννης Ψαράκης αναλύει.

 

Σε όλους αναλογεί ένα τέτοιο τηλεφώνημα

Μικρές ιστορίες για τυχαίους ανθρώπους από τον Οδυσσέα Ιωάννου.

Πώς σηκώνεις το τηλέφωνο στις τρεις τα ξημερώματα χωρίς να σου 'χει φύγει όλο το αίμα από τα χέρια; Πόσες σκέψεις προλαβαίνουν να περάσουν από το ναρκωμένο ακόμα μυαλό σου σε εκείνα τα άχρονα δευτερόλεπτα;

PROMO
Social Man
Newsletter

Το ΟΝΕΜΑΝ επιλέγει και σου στέλνει τα καλύτερα θέματα στο email σου.