PUBLI

Τι σημαίνει για σένα ‘ηλεκτρισμένος’;

Για την YSL Beauté είναι το LA NUIT DE L’HOMME EAU ÉLECTRIQUE.

Μια συναρπαστική νύχτα. Μια περιπέτεια δίχως όρια. Η YSL Beauté παρουσιάζει το LA NUIT DE L’HOMME EAU ÉLECTRIQUE, μια ωδή στην άγρια πλευρά της αρρενωπότητας.

Ένα νέο άρωμα που αναβλύζει δυναμισμό και πυρακτώνεται πάνω στην επιδερμίδα. Ένα κύμα δύναμης που ηλεκτρίζει τον νυχτερινό ουρανό.

Η ΑΓΡΙΑ ΠΤΥΧΗ ΤΗΣ ΑΡΡΕΝΩΠΟΤΗΤΑΣ

Ο άνδρας του LA NUIT DE L’HOMME έχει αστείρευτη ενέργεια. Τη μέρα είναι ένας ηγέτης. Τη νύχτα είναι ακαταμάχητα γοητευτικός. Το LA NUIT DE L’HOMME EAU ÉLECTRIQUE φέρνει στην επιφάνεια την ηδονιστική πλευρά του. Είναι εξαιρετικά χαρισματικός, έντονα παθιασμένος. Είναι ζωώδης. Δεν δαμάζεται. Ανεπιτήδευτα αρρενωπός. Αλάνθαστα όμορφος.

Αποπνέοντας αισθησιασμό, ενσαρκώνει τον σύγχρονο άνδρα που δεν μπαίνει σε καλούπια. Όποια πόρτα και να ανοίξει, τον περιμένει μια περιπέτεια. Η νύχτα είναι ατελείωτη, άγρια, ατίθαση. Τα φώτα τρεμοπαίζουν. Η μουσική αντηχεί μέσα από τους τοίχους. Περιπλανιέται στην πόλη. Ενεργεί αυθόρμητα. Κυνηγά τη νύχτα.

 

ΤΟ ΝΕΟ ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΟ FOUGÈRE

Μεθυστικό, χωρίς αναστολές. Το LA NUIT DE L’HOMME EAU ÉLECTRIQUE, ένα ανατολίτικο fougère άρωμα, είναι ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στη φρεσκάδα και στον αισθησιασμό. Ανοίγεται με μια εκρηκτική συμφωνία ώριμου μήλου. Έπειτα στρογγυλεύει με τον ζεστό παλμό του γερανιού. Οι αισθήσεις οξύνονται. Αναπτύσσεται αργά, αποκαλύπτοντας σιγά-σιγά όλη του την υπόσταση: η αισθησιακή, αφροδισιακή βανίλια αναδύεται, ξαφνιάζοντας σαν ηλεκτρικό ρεύμα. Ένα παιχνίδι αντιθέσεων: αναζωογονεί αμέσως τις αισθήσεις, αφήνοντας ταυτόχρονα ένα δυνατό ίχνος σαρκικού αισθησιασμού. Ένα οσφρητικό ηλεκτροσόκ, τόσο έντονο όσο και το βαθύ μπλε χρώμα του αρώματος.

Ένας συνδυασμός από πικάντικες και ξυλώδης νότες. Η οικογένεια των ανατολίτικων αρωμάτων LA NUIT DE L’HOMME αποτελεί μια ωδή στην ασυγκράτητη αρρενωπότητα και το ανεπιτήδευτο στιλ.

ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΖΩΗ ΣΤΗ ΝΥΧΤΑ

Πρωταγωνιστής του LA NUIT DE L’HOMME EAU ÉLECTRIQUE είναι, φυσικά, ο Νεοζηλανδός Vinnie Woolston. Το μοντέλο επιστρέφει όντας η απόλυτη ενσάρκωση του άνδρα του LA NUIT DE L’HOMME: ακατέργαστη, γήινη ομορφιά και φυσική άνεση. Είναι ο άνδρας που κινείται στους κύκλους της νύχτας – από πάρτι σε πάρτι – με αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα.

Η νύχτα είναι ηλεκτρισμένη. Η νύχτα δεν τελειώνει ποτέ. 

Ο ηλεκτρισμός έχει να κάνει με την ενέργεια, είναι σαν μια αχτίδα ζωηρού φωτός μέσα στη νύχτα· όταν η ενέργεια και η αρρενωπότητα συνδυάζονται ιδανικά με το μοντέρνο στοιχείο.