PUBLI

Τι θα της πάρεις φέτος;

5+1 προτάσεις που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπο τα φετινά Χριστούγεννα.

1. Το Κόσμημα.

 

Κλασική και πάντα πετυχημένη επιλογή για δώρο, όσα χρόνια και αν είσαστε μαζί. Απλά πρόσεξε να της πάρεις κάτι που να είναι στο στυλ της και αν δεν είσαι σίγουρος συμβουλέψου την κολλητή της.

2. Τα εσώρουχα.

 

Η αλήθεια είναι ότι τα εσώρουχα είναι το μόνο δώρο που θα γουστάρεις πραγματικά να αγοράσεις στην φίλη /γυναίκα σου. Πρόσεξε όμως! Πάρτης τα εσώρουχα που ξέρεις ότι θα θέλει να φορέσει και μην κρίνεις μόνο από αυτό που θα ήθελες εσύ να φορέσει. Διάλεξε λοιπόν κάτι που δεν θα την προσβάλει αλλά θα την κολακέψει. Στο τέλος, αν τα πας καλά, εσύ θα βγεις κερδισμένος.

3. Τα παπούτσια.

 

Τις ξέρεις τις γυναίκες. Όσα παπούτσια και αν έχουν ποτέ δεν είναι αρκετά. Πάρε της λοιπόν αυτά τα παπούτσια που θέλει (και κατά τύχη σου έχει δείξει στις βιτρίνες) και το σίγουρο είναι ότι το δώρο σου θα είναι επιτυχημένο. Άσε που όταν θα την ρωτούν οι φίλες της, εσύ θα χαίρεσαι από υπερηφάνεια για την επιλογή σου. 

4. Το πορτοφόλι.

 

Αν είσαι διατεθειμένος να της δώσεις αυτό που θέλει no matter what τότε κάνε το καλό και πάρε της το designer brand πορτοφόλι που θέλει. Το νόημα είναι ένα. Κάνε την χαρούμενη και δεν θα το μετανιώσεις.

5. Το ρολόι.

 

Αν θες να φοράει μόνιμα κάτι που της  έχεις πάρει εσύ, τότε θα πρέπει να επενδύσεις σε κάτι σίγουρο. Βέβαια, αν θες να κάνεις  balance ποιότητα και οικονομία τότε να πας στο εκπτωτικό χωριό, που θα τα βρεις όλα 35-70% πιο φθηνά και θα είστε και οι δύο happy.

6. Το Παλτό.

 

Αν έχεις εξαντλήσει όλα τα πιθανά δώρα που θα της αρέσουν, τότε ένα παλτό είναι η λύση.

Οι γυναίκες είναι περίεργα και λίγο αναποφάσιστα πλάσματα. Πάντα θέλουν τα διαφορετικά ρούχα αλλά πάντα καταλήγουν στα κλασικά και αγαπημένα. Γι’ αυτό τόλμησε, και πάρε της το παλτό στο χρώμα που θα ήθελε να έχει και να είσαι σίγουρος ότι θα το (και σε) αγαπήσει.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι όταν μιλάμε για γυναίκες, οι επιλογές είναι πολλές και ανεξάντλητες. Αν θες να δεις που θα βρεις όλα τα παραπάνω αλλά και ακόμα περισσότερες προτάσεις κάνε κλικ εδώ:  http://bit.ly/2i6Gq2x