Το ArGOODaki των Goody’s Burger House μοιράζει αγάπη στους μαθητές με προβλήματα όρασης!

Βοήθησε και εσύ το έργο του με κάθε γεύμα ArGOODaki.
SHARES

Το ArGOODaki των Goody’s Burger House τα φετινά Χριστούγεννα υποστηρίζει τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες όλων των μαθητών της Ελλάδας με προβλήματα όρασης. O πλέον αναγνωρισμένος θεσμός κοινωνικής προσφοράς, συνεχίζει την εκστρατεία της έμπρακτης προσφοράς και αγάπης για 15η χρονιά.

Η δράση της φετινής εκστρατείας αγάπης του ArGOODaki φιλοδοξεί να διευκολύνει σημαντικά την καθημερινότητα των μαθητών με προβλήματα όρασης. Στόχος είναι να καλυφθούν οι ανάγκες για 3D εξοπλισμό, καθώς η μάθηση μέσω της αφής είναι ένας από τους πιο  αποτελεσματικούς τρόπους εκπαίδευσης. Ο τεχνολογικός εξοπλισμός και τα αναλώσιμα υλικά που θα τον συνοδεύουν θα διατεθούν στο Ειδικό Σχολείο Τυφλών Καλλιθέας Κ.Ε.Α.Τ και στο 6ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Τυφλών Θεσσαλονίκης, μέσω των οποίων εξυπηρετούνται όλες οι Σχολικές Μονάδες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, όπου φοιτούν μαθητές μη ή μερικώς βλέποντες.

Για μια ακόμα χρονιά, το ArGOODaki έχει στο πλευρό του τον κόσμο που συμμετέχει ενεργά σε τόσο σημαντικές πρωτοβουλίες ανθρωποκεντρικού χαρακτήρα. Όπως αναφέρει ο κ. Κοσμάς Κροκίδας, Marketing Manager των Goody’s "Το ArGOODaki από το 2002 έως σήμερα έχει βοηθήσει έμπρακτα περισσότερα από 15.000 παιδιά κι έχει διαθέσει περισσότερα από 4.000.000 ευρώ σε κοινωφελείς δράσεις. Το έργο του ArGOODaki δεν θα μπορούσε να έχει υλοποιηθεί χωρίς τη στήριξη των χιλιάδων φίλων που έχουν αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια".

Στη φετινή εκστρατεία αγάπης μοιράζουμε αγάπη με δύο τρόπους:

με κάθε γεύμα ArGOODaki, επιλέγουμε ανάμεσα σε πέντε διαφορετικά συλλεκτικά αντικείμενα: το αγαπημένο μας αρκουδάκι, backpacks για μικρούς και μεγάλους, ένα notebook ή μια θήκη για tablet και συνεισφέρουμε ουσιαστικά σε αυτό το σημαντικό έργο επικοινωνώντας τα συναισθήματα και τη διάθεσή μας με τα emojis που δημιουργήθηκαν ειδικά για το ArGOODaki, με σκοπό να μοιράσουν το μήνυμα της αγάπης. H εφαρμογή ArGOODaki emojis είναι διαθέσιμη δωρεάν στο App Store & το Google Play Store.

#argoodaki #goodysburgerhouse #sharelove

 

Η πορεία και το έργο που έχει υλοποιήσει το ArGOODaki μέχρι σήμερα

Εξοπλισμός Ολοκληρωμένης Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Παιδιών στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών (2002)

Εξοπλισμός του Πολυαισθητηριακού χώρου θεραπείας των Αισθήσεων, στην ΕΛΕΠΑΠ Θεσσαλονίκης (2003)

Ανέγερση Παιδικού Σταθμού για παιδιά με προβληματικό περιβάλλον, του σωματείου οι «Φίλοι του Παιδιού» στο Μεταξουργείο (2003) 

Εξοπλισμός του Κέντρου Ειδικών Ατόμων «Η Χαρά» για τα παιδιά με σοβαρότατα κινητικά και νοητικά προβλήματα (2004)

Ενίσχυση του Εξοπλισμού της Εταιρείας Σπαστικών Βορείου Ελλάδος με την αγορά ειδικού οχήματος για τα άτομα με κινητικές δυσκολίες (2004)

Δημιουργία του κέντρου Το σπίτι της Μέριμνας» για ψυχολογική στήριξη και φροντίδα σε παιδιά, έφηβους και τις οικογένειές τους που αντιμετωπίζουν μια σοβαρή απώλεια (2005)

Δημιουργία ομάδας Πρόληψης & Δράσης, σε συνεργασία με την Ένωση Σωματείων Ιδρυμάτων Μαζί για το Παιδί, για τη διάγνωση, πρόληψη και υποστήριξη παιδιών σε επιλεγμένα ιδρύματα της ελληνικής περιφέρειας (2006)

Ανακαίνιση 5 βρεφονηπιακών σταθμών του ιδρύματος Η Παιδική Στέγη σε Αθήνα και Πειραιά (2007)

Συμμετοχή στην ανέγερση σπιτιού φιλοξενίας παιδιών με προβληματικό περιβάλλον, στο Μοσχάτο, σε συνεργασία με το Χαμόγελο του Παιδιού» (2008)

Εξοπλισμός τεσσάρων μονάδων ημερήσιας νοσηλείας στην Ογκολογική Μονάδα Παιδιών Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – Ελπίδα (2009)

Κατασκευή σχολείου και εξοπλισμός των χώρων που ζουν τα παιδιά που νοσηλεύονται με καρκίνο και οι οικογένειές τους, στον πρώτο Ξενώνα του Συλλόγου Ελπίδα (2010) 

Προσφορά τροφίμων για σίτιση 1.000 άπορων παιδιών κάθε μέρα για 1 χρόνο σε συνεργασία με τα ιδρύματα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και Οι Φίλοι του Παιδιού, που αποτελούν μέλη της Ένωσης Μαζί για το Παιδί, Το Χαμόγελο του Παιδιού και Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας (2011)

Ενίσχυση βασικών εκπαιδευτικών αναγκών των παιδιών ακριτικών νησιών: Λειψοί, Τέλενδος, Ψέριμος και Ψαρά (2013), Αγ. Ευστράτιος (2014), Τήλος και Χάλκη (2015)

Share
Follow
 

Τα καλύτερά μας

Best of Network

Ο Ρούνεϊ τρόλαρε τους οπαδούς της Σίτι

Ο Γουέιν Ρούνεϊ σκόραρε στο "Etihad" για μια ακόμη φορά και με ποστάρισμά του στο twitter είπε πως... είδε γνώριμα πρόσωπα στο γήπεδο την ώρα που πανηγύριζε το γκολ του και αυτό τον χαροποίησε ιδιαίτερα.

Ετσι έφυγε ο Κλάους

Πώς ο Κλάους πήρε την απόφαση να φύγει από τον ΠΑΟΚ, τον οποίο υπηρέτησε για 19 χρόνια. Η πρόταση ανανέωσης που οδήγησε τον 29χρονο επιθετικό να σκεφτεί σοβαρά και τελικά να αποφασίσει τη μεταγραφή. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ. 

Ο πόλεμος της Ψαρούς στη Μύκονο

Τι δήλωσε η Γενική Γραμματέας Δημόσιας Περιουσίας, απαντώντας σε δημοσιεύματα που θέλουν την παραχώρηση της παραλίας Ψαρού στη Μύκονο, σε πολύ χαμηλό τίμημα. "Ξέρουμε, ότι ξεκινάμε πόλεμο με οργανωμένα συμφέροντα", αναφέρει μεταξύ άλλων

 
comments powered by Disqus

Τηλεόραση

Game of Thrones, ‘Beyond the Wall’: Suicide Squad

Όσα είδαμε στo 6o επεισόδιο της 7ης σεζόν “Game of Thrones”.

PROMO
Social Man
Newsletter

Το ΟΝΕΜΑΝ επιλέγει και σου στέλνει τα καλύτερα θέματα στο email σου.