PUBLI

Το Chivas- The Venture χρηματοδοτεί κοινωνικούς επιχειρηματίες με $1 εκατ.

Ο παγκόσμιος διαγωνισμός κοινωνικής επιχειρηματικότητας The Venture από το Chivas Regal, διοργανώνεται για 1η φορά στην Ελλάδα. Οι αιτήσεις ανοίγουν στις 12 Οκτωβρίου!

Το Chivas – The Venture, ο παγκόσμιος διαγωνισμός κοινωνικής επιχειρηματικότητας του Chivas Regal, διοργανώνεται φέτος για πρώτη φορά στην Ελλάδα με στόχο την ανάδειξη του Έλληνα κοινωνικού επιχειρηματία που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο εξωτερικό και θα διεκδικήσει μέρος από την ετήσια χρηματοδότηση 1 εκατ. δολαρίων του επάθλου, για την επιχείρησή του.

Το Chivas – The Venture, εδώ και 3 χρόνια, αποτελεί διεθνή πρωτοβουλία αναζήτησης και ενίσχυσης της επόμενης γενιάς start ups που επιδιώκουν η επιτυχία τους να έχει θετικό αντίκτυπο στη ζωή των άλλων και φέτος έρχεται για 1η φορά στην Ελλάδα, σε μια ιδιαίτερα οικονομικά δύσκολη συγκυρία για τη χώρα, όπου η υποστήριξη νέων επιχειρηματιών με κοινωνική δράση αποτελεί ανάγκη.

Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε κάθε ήδη υφιστάμενη ελληνική κερδοσκοπική επιχείρηση που εδρεύει και δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην Ελλάδα, τα έσοδά της δεν ξεπερνούν το 1,5 εκατ. δολάρια και επιζητεί να έχει θετική επίδραση ή όφελος για την κοινωνία ή το περιβάλλον. Οι ενδιαφερόμενοι  θα μπορούν να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο http://www.chivas.com/el-gr/the-venture από τις 12 Οκτωβρίου μέχρι και τις 27 Νοεμβρίου 2016. Στη συνέχεια, ο Έλληνας νικητής που θα αναδειχθεί μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης των συμμετοχών, θα λάβει μέρος στο Accelerator Week στην Μ .Βρετανία, μαζί με άλλους τοπικούς νικητές, την άνοιξη του 2016.

Το Chivas Regal, διατηρώντας την κληρονομιά των αδελφών James και John Chivas, οι οποίοι είχαν έντονη κοινωνική δράση, και αναγνωρίζοντας την ανάγκη για τη στήριξη επιχειρήσεων που συμβάλλουν σε μια ευρύτερη θετική αλλαγή στον κόσμο, δημιούργησε το Chivas – The Venture το 2014. Έκτοτε, πάνω από 3.500 επιχειρήσεις που επιθυμούν να έχουν θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία έχουν υποβάλει αίτηση συμμετοχής, με σκοπό να διεκδικήσουν μέρος από την ετήσια χρηματοδότηση του 1 εκατ. δολαρίων.   

Το Chivas καλεί τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να μοιραστούν την επιτυχία και να ενταχθούν στην παγκόσμια κοινότητα των επιχειρήσεων που δημιουργούν ένα καλύτερο μέλλον.