Το FOX ανακοινώνει τη διεθνή πρεμιέρα του 7ου κύκλου 'The Walking Dead'

Η τηλεοπτική σειρά-φαινόμενο επιστρέφει στο FOX με την πρεμιέρα του νέου κύκλου, λιγότερο από 24 ώρες μετά την Αμερική. Τα νέα επεισόδια θα είναι επίσης διαθέσιμα on demand μέσω FΟΧ Play.
SHARES

Το FOX, το κορυφαίο διεθνές κανάλι ψυχαγωγίας, της FOX Networks Group, ανακοινώνει ότι ο 7ος κύκλος της σειράς-φαινόμενο «The Walking Dead» θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου.

Λιγότερο από 24 ώρες μετά την πρεμιέρα της σειράς στην Αμερική, το πρώτο επεισόδιο του νέου κύκλου της σειράς, θα κάνει ταυτόχρονη πρεμιέρα σε πάνω από 125 χώρες αποκλειστικά μέσα από το κανάλι FOX! Στην Ελλάδα η πρεμιέρα του 7ου κύκλου θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου στις 22:40, ενώ όλα τα επεισόδια της σειράς θα είναι επίσης διαθέσιμα on demand μέσω FOX Play. Το κανάλι FOX είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω NOVA, OTE TV, Vodafone TV και Cyta Τηλεόρασης.

Η σειρά «The Walking Dead», έχει αναγνωριστεί ως η πιο δημοφιλής τηλεοπτική σειρά στον κόσμο, απολαμβάνοντας τον υψηλότερο «Παγκόσμιο Μέσο Όρο Ζήτησης» (Global Average Demand Rating) σε μια παγκόσμια έρευνα* στον τομέα της τηλεοπτικής ψυχαγωγίας. Ο 6ος κύκλος της σειράς σημείωσε αύξηση 37% κατά μέσο όρο, στο παγκόσμιο κοινό, σε σχέση με τον προηγούμενο κύκλο, καθιερώνοντας τη, ως τη Νο 1 σειρά του FOX σε διεθνές επίπεδο. Το κανάλι FOX, είναι το πρώτο κανάλι παγκοσμίως που καθιέρωσε το πρωτοποριακό μοντέλο της ταυτόχρονης παγκόσμιας πρεμιέρας και προβολής περιεχομένου, από τον πρώτο κύκλο του «The Walking Dead». Ακόμα και σήμερα, το FOX παραμένει το μοναδικό διεθνές κανάλι που έχει τη δυνατότητα υλοποίησης της συγκεκριμένης στρατηγικής.

Ο 7ος κύκλος της σειράς περιλαμβάνει 16 νέα επεισόδια, τα οποία θα μεταδοθούν σε δύο μέρη. Η προβολή των 8 πρώτων επεισοδίων ξεκινά διεθνώς στις 24 Οκτωβρίου, ενώ τα υπόλοιπα 8 θα επιστρέψουν στις οθόνες τον Φεβρουάριο του 2017. Όλα τα νέα επεισόδια θα είναι επίσης διαθέσιμα on demand μέσω FOX Play, ενώ οι fans μπορούν επίσης να παρακολουθήσουν box sets από όλους τους προηγούμενους κύκλους της σειράς.

Για την ανακοίνωση της πρεμιέρας το FOX έχει ετοιμάσει το πρώτο επίσημο trailer του 7ου κύκλου της σειράς «The Walking Dead»: vimeo.com/176133841

ΠΡΕΜΙΕΡΑ: ΔΕΥΤΕΡΑ 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 22:40

Το κανάλι FOX προβάλλεται στην Ελλάδα μέσω Nova, OTE TV, Vodafone TV και Cyta Τηλεόρασης. 

Share
Follow
 

Best of Network

"Δολοφονικό" τάκλιν του Πέπε στον Σόουζα

Ο Πέπε αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα για "δολοφονικό" τάκλιν πάνω στον Σόουζα στο επεισοδιακό ντέρμπι της Μπεσίκτας με τη Φενέρμπαχτσε για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Τουρκίας. (VIDEO)

 

Ζητείται δουλειά πάνω από τη γη

Μικρές ιστορίες για τυχαίους ανθρώπους από τον Οδυσσέα Ιωάννου.

Είχε πολλαπλασιάσει την νύχτα του. Όλος ο κόσμος είχε δέκα ώρες νύχτα, εκείνος είχε δέκα πέντε. Δεν γίνεται να μην σου κάνει κάτι αυτό. Δεν ήξερε τι, αλλά κάτι, σίγουρα.

Σινεμά

Wonder Woman: 10 τέλειες λεπτομέρειες που δεν πρόσεξες

Είδαμε και σκαλίσαμε την ταινία της περσινής χρονιάς από τη βολή του σπιτιού μας.

PROMO
Social Man
Newsletter

Το ΟΝΕΜΑΝ επιλέγει και σου στέλνει τα καλύτερα θέματα στο email σου.