PUBLI

Το Hard Rock Cafe Athens σε καλεί να τα ‘σπάσεις’ για καλό σκοπό

Στο πλαίσιο του Big Music Weekend σε προσκαλεί να συνεισφέρεις στο έργο του συλλόγου Το Χαμόγελο του Παιδιού μέσα από μια ιδιαίτερη ενέργεια.

Κάτω από την ομπρέλα ‘Love All, Serve All και με όραμα έναν καλύτερο κόσμο, από την πρώτη στιγμή που έκανε το ντεμπούτο του το 1971, το Hard Rock Cafe έχει διοχετεύσει την ενέργειά του στη μουσική και την κοινωνική ευθύνη, με στόχο να ενισχύσει το έργο των τοπικών κοινοτήτων ανά τον κόσμο. Έτσι και τώρα, στο πλαίσιο του εορταστικού μουσικού φεστιβάλ, το Hard Rock Cafe Athens ενισχύει το έργο του συλλόγου Το Χαμόγελο του Παιδιού, μέσα από μια πρωτότυπη Hard Rock ενέργεια!

Καθ’ όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ, το Hard Rock Cafe Athens προσκαλεί τον κόσμο να σπάσει από ένα χρυσό πιατίνι (drums) και να προσφέρει 1 ευρώ στηρίζοντας το έργο του συλλόγου που έχει κάνει πράξη την αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων των παιδιών. Τα πιατίνια θα βρίσκονται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο εντός τους καταστήματος και όλοι οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να τα ‘σπάσουν’ κυριολεκτικά για καλό σκοπό!

 

Γίνε κι εσύ μέρος της αυθεντικής Hard Rock εμπειρίας!

#ThisIsHardRock #AthensRocks

Facebook | Twitter | Instagram