PUBLI

Το πρώτο Fashion Show της Lidl είναι γεγονός

Παρουσιάστηκε η καλοκαιρινή συλλογή για τη γυναίκα, τον άντρα και το παιδί!

Την Παρασκευή 10 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το Fashion Show της Lidl Hellas, στο Golden Hall. Οι προσκεκλημένοι είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ένα ξεχωριστό, δροσερό και άκρως καλοκαιρινό fashion show από την καλοκαιρινή συλλογή ρούχων της LIDL και γνωρίσουν την ποικιλία ρούχων που προσφέρει η Lidl σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές.

Την παρουσίαση του fashion show ανέλαβε η Ναταλία Γερμανού με τον Βαγγέλη Χαρισόπουλο, μέσω της ραδιοφωνικής τους εκπομπής, η οποία εξέπεμψε ζωντανά από το χώρο διενέργειας του fashion show.

Εξήντα τυχεροί που αναδείχθηκαν μέσω διαγωνισμού απόλαυσαν το fashion show, έλαβαν συμβουλές μόδας από την fashion blogger Έλενα Γαλίφα και κέρδισαν ρούχα από τη μοναδική σειρά ρούχων της Lidl Hellas!

 

Οι προτάσεις της καλοκαιρινής συλλογής της LIDL απευθύνονται σε όλη την οικογένεια και καλύπτουν όλες τις περιστάσεις. Στην παραλία οι εμφανίσεις γίνονται πολύ ενδιαφέρουσες με τη μεγάλη ποικιλία από κομψά ολόσωμα μαγιό για τη γυναίκα που αναβαθμίζουν το στιλ, αλλά και τα αγαπημένα μπικίνι με πολλά διαφορετικά μοτίβα. Καφτάνια και τσάντες παραλίας, υφασμάτινες και ψάθινες, θα ολοκληρώσουν το στιλ σας. Οι επιλογές για τον άνδρα είναι εξίσου εντυπωσιακές, αφού τα μαγιό που μπορεί να βρει είναι πολύ ξεχωριστά, σε ζωντανά χρώματα και πολύ ενδιαφέρον σχέδια.

Οι απογευματινές και οι βραδινές βόλτες μπορούν να γίνουν πιο συναρπαστικές. Ο καθένας μπορεί να δημιουργήσει το προσωπικό του στυλ στην πόλη ή το νησί μέσα από την καλοκαιρινή συλλογή της LIDL για να αισθάνεται πιο όμορφα.

 

Κάθε παιδί, κορίτσι ή αγόρι μπορεί να ντυθεί με άνετα και ποιοτικά ρούχα για αμέτρητες ώρες παιχνιδιού και χαράς.

Φυσικά τα παπούτσια από την καλοκαιρινή συλλογή της LIDL θα δώσουν ένα ιδιαίτερο τόνο στις εμφανίσεις αφού θα ολοκληρώσουν κάθε εμφάνιση σας.

Στη LIDL τα ποιοτικά ρούχα σε προσιτές τιμές είναι δέσμευση, γιατί κάθε μέρα αξίζει.

(Βασιλική Αδαμίδου, Ελένη Σαββίδου)

Επισκεφθείτε μας και στο:

www.lidl-hellas.gr

www.facebook.com/lidlgr/

www.twitter.com/Lidl_Hellas_

https://www.instagram.com/lidl_hellas/

Snapchat: Lidl Hellas