PUBLI

Το πρώτο στον κόσμο e-learning MSc Shipping έρχεται στην Ελλάδα

Το BCA College, ανακοινώνει στα ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2016, την έλευση του πρώτου online Master’s degree in Shipping.

Το νέο online master’s degree θα λανσαριστεί κατά τη διάρκεια της παγκόσμιας ναυτιλιακής έκθεσης Ποσειδώνια 2016, στο stand 4.322, 2-6 Ιουνίου 2016.

Το πρόγραμμα σπουδών συνδυάζει μία σε βάθος ανάλυση των θεωρητικών εννοιών της ναυτιλίας, με μελέτες περίπτωσης και πρακτικών γνώσεων. Τα μαθήματα που προσφέρονται καλύπτουν όλο το φάσμα λειτουργίας των ναυτιλιακών επιχειρήσεων, συμπεριλαμβανομένων μεταξύ άλλων μαθημάτων όπως Maritime Economics, Chartering, Shipping Law, Shipping Finance and Shipping Operations ενώ δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στη διαδικασία λήψης αποφάσεων.

Οι σπουδαστές θα έχουν την επιλογή να ολοκληρώσουν τις ενότητες του e-learning Msc Shipping, με το δικό τους ρυθμό, γεγονός που καθιστά το πρόγραμμα μία ιδιαίτερα ευέλικτη επιλογή για την απόκτηση masters’s degree και ιδανική επιλογή για όσους εργάζονται σε πλοία.

Το online μεταπτυχιακό θα είναι διαθέσιμο και για τους ναυτικούς εν πλω, αποκλειστικά μέσω της πλατφόρμας INFINITY και θα επιτρέπει σε όσους το παρακολουθήσουν να ολοκληρώσουν ένα πλήρες μεταπτυχιακό πρόγραμμα πιστοποιημένο από το Πανεπιστήμιο του Plymouth.