PUBLI

Το S.Pellegrino και το Acqua Panna, χορηγοί των Χρυσών Σκούφων για 8η συνεχή χρονιά

Στην ελληνική γαστρονομία και τη fine dining σκηνή.

Τα αγαπημένα ιταλικά νερά S.Pellegrino & Acqua Panna, η επιλογή των κορυφαίων εστιατορίων διεθνώς, υποστήριξαν για όγδοη συνεχή χρονιά τη διοργάνωση των Χρυσών Σκούφων, του διαχρονικού θεσμού που αναδεικνύει και τιμά την ελληνική γαστρονομία.

Το βράδυ της Δευτέρας 13 Φεβρουαρίου, από την έναρξη της εκδήλωσης και κατά τη διάρκεια του diner de gala στο Ball Room της «Μεγάλης Βρεταννίας» , οι ομάδες των υποψήφιων εστιατορίων, δημοσιογράφοι γεύσης και γευσιγνώστες, εκπρόσωποι του πολιτικού και επιχειρηματικού χώρου και προσωπικότητες από τον κόσμο της τέχνης και του πολιτισμού, απόλαυσαν, με τη συνοδεία του S.Pellegrino και του Acqua Panna, τα ευρηματικά πιάτα του Βρετανού Chef Isaac McHale.

Απόλυτα συνυφασμένα με την υψηλή γαστρονομία και ταυτόσημα με την παγκόσμια fine dining σκηνή, τα διάσημα φυσικά μεταλλικά νερά συνόδευσαν το εντυπωσιακό γεύμα που δημιούργησε αποκλειστικά για την τελετή ο ανερχόμενος Chef, από το βραβευμένο με αστέρι Michelin «The Clove Club» του Λονδίνου, υπογραμμίζοντας την άρρηκτη σύνδεση του S.Pellegrino και του Acqua Panna με κάθε εκλεκτή γαστρονομική εμπειρία. 

Το ελαφρώς Ανθρακούχο Φυσικό Μεταλλικό Νερό S.Pellegrino και το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Acqua Panna ανέδειξαν τις πρώτες ύλες, τα γευστικά χαρακτηριστικά, τους συνδυασμούς και την τεχνική σε κάθε πιάτο, προβάλλοντας για μια ακόμη φορά τη σημασία των φυσικών μεταλλικών νερών στη διαδικασία κάθε γευσιγνωσίας και στην απόλαυση της υψηλής γαστρονομίας.

Ο κ. Δημήτρης Χανιόγλου, Country Business Manager Nestlé Waters Hellas, απονέμοντας κατά τη διάρκεια της τελετής ένα Χρυσό Σκούφο σε τρία εστιατόρια της Χαλκιδικής, με βαθμολογία 15,5/20, δήλωσε σχετικά: «Με μεγάλη χαρά, στηρίζουμε για όγδοη συνεχή χρονιά τους Χρυσούς Σκούφους, ενισχύοντας παράλληλα την κουλτούρα του fine dining, με την οποία το S.Pellegrino και το Aqua Panna είναι απόλυτα συνδεδεμένα. Με εξίσου μεγάλη χαρά, υποστηρίζουμε μέσα από το σημαντικό αυτό θεσμό, την ελληνική γαστρονομία που εξελίσσει σταθερά τη δυναμική της πορεία, παρουσιάζει μεγάλη δημιουργικότητα και αναδεικνύει ανθρώπους με μεγάλο ταλέντο και πάθος, αρκετοί από τους οποίους βρίσκονται σήμερα εδώ».