PUBLI

Το World Class και το The Clumsies παρουσιάζουν το ‘The Clumsies Asian Bar’

Πέντε κορυφαία Ασιατικά bar επισκέπτονται τη χώρα μας σε ένα μοναδικό event αφιερωμένο στο fine drinking.

Το WORLD CLASS συνεργάζεται με το #9 στη λίστα των World’s 50 Best Bars για το 2016, The Clumsies, φέρνοντας άρωμα ανατολής για πέντε ημέρες στο κέντρο της Αθήνας με το “The Clumsies Asian Bar”. Από τις 6 έως τις 10 Νοεμβρίου, πέντε από τα κορυφαία και βραβευμένα Ασιατικά bars φιλοξενούνται πίσω από την μπάρα του The Clumsies, προσφέροντας μια μοναδική fine drinking εμπειρία στους επισκέπτες του.

Κάθε μέρα, από την Κυριακή 6 Νοεμβρίου μέχρι και την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου, το ξεχωριστό pop-up bar που θα δημιουργηθεί εντός του κορυφαίου ελληνικού bar, θα φιλοξενεί ένα από τα πέντε κορυφαία Ασιατικά bars που θα συμμετάσχουν στο “The Clumsies Asian Bar”. Δύο bartenders θα βρίσκονται πίσω από την μπάρα και θα προσφέρουν ένα μενού ειδικά δημιουργημένο για το event, με έξι από τα signature cocktail του bar που εκπροσωπούν – δημιουργημένα αποκλειστικά με Reserve Brands της Diageo.

 

Το WORLD CLASS στηρίζει και αγκαλιάζει αυτή τη μοναδική πρωτοβουλία της ομάδας του “The Clumsies”, επιβεβαιώνοντας πως βρίσκεται πάντα στο πλευρό ενεργειών που απογειώνουν την εμπειρία του fine drinking.

Τα bars που θα έχουν την ευκαιρία οι επισκέπτες του The Clumsies Asian Bar να ανακαλύψουν είναι τα:

Κυριακή 6 Νοεμβρίου: ZUMA, Hong Kong, #39 Best Asian Bar 2016 & #44 World’s 50 Best Bars 2015 Δευτέρα 7 Νοεμβρίου: ΜΑΝΗΑΤΤΑΝ, Σιγκαπούρη, #5 Best Asian Bar 2016 & #35 World’s 50 Best Bars 2015

Τρίτη 8 Νοεμβρίου: 28 HONK KONG STREET, Honk Kong, #1 Best Asian Bar 2016 & #7 World’s 50 Best Bars 2015

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου: QUINARY, Honk Kong, #6 Best Asian Bar 2016 & #39 World’s 50 Best Bars 2015

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου: SPEAK LOW, Σανγκάη, #2 Best Asian Bar 2016

Καθημερινά, οι επισκέπτες του “The Clumsies Asian Bar”, θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν signature cocktails από τους κορυφαίους bartenders των φιλοξενούμενων bar, δημιουργημένα με βάση τα κορυφαία spirits από το portfolio του WORLD CLASS και ακολουθώντας τις τελευταίες τάσεις του fine drinking. Cocktails όπως το “Glitter Globe Gimlet” με Tanqueray No. TEN, από τον Jimmy Barat του bar ZUMA, το “A Horse with no Name” με τεκίλα Don Julio Blanco, από τον Zdenek Kastanek του #1 Best Asian Bar 2016, 28 HONK KONG STREET αλλά και το “Wonderfruit” με whisky Johnnie Walker Gold Label Reserve από το bar SPEAK LOW στη Σανγκάη, είναι μερικές μόνο από τις επιλογές που μπορεί να απολαύσει κανείς στη διάρκεια των πέντε ημερών.

H αποστολή του WORLD CLASS των Reserve Brands της Diageo είναι να εμπνεύσει και να μυήσει το κοινό στο fine drinking μέσα από αξέχαστες εμπειρίες γεύσης και όχι μόνο. Ανεξαρτήτως αν επιλέγει κανείς να απολαύσει ένα καλό ποτό στο σπίτι ή στο αγαπημένο του μπαρ, το WORLD CLASS φέρνει το προσκήνιο το fine drinking, τάση εξίσου σημαντική όσο και το fine dining.