PUBLI

Trick or Treat? Τα Burger Joint γιορτάζουν το Halloween

Τα πιο αυθεντικά burgers house της Αθήνας, τα Burger Joint, υποδέχονται το Halloween με 2 μοναδικές γευστικές προτάσεις οι οποίες θα συζητηθούν και σε προσκαλούν να τις δοκιμάσεις.

Έως την Κυριακή 31 Οκτωβρίου αποκλειστικά στα Burger Joint, απολαύστε τα Morgana Burger με wasabi mayo, παντζάρι τουρσί, cheddar, avocado, crispy onion και το Saruman Burger με πουρέ κολοκύθας, cheddar, bourbon bacon marmalade, τηγανιτές πίκλες, bacon, cheddar sauce. Και τα δύο Burgers σερβίρονται σε μαύρο ψωμί με απολαυστικές ατελείωτες τηγανητές πατάτες.

Και η απόλαυση δεν σταματάει εδώ. Συνοδεύεστε τα εορταστικά burgers με τα ομώνυμα cocktails τα οποία ετοιμάζουν μπροστά σου οι Bartenders των Burger Joint. Morgana cocktail με Havana, Lime, Strawberry liker και άλλα συστατικά έκπληξη και Saruman cocktail με Havana, passion fruits και συστατικά τα οποία θα σας κάνουν να το λατρέψετε.

 

Το προσωπικό των Burger Joint σε Ψυχικό και Γλυφάδα είναι έτοιμο και «τρομαγμένο» για να σας υποδεχτεί για να σας προσφέρει τα πιο Halloween burgers που δημιουργήθηκαν ποτέ!

Happy Halloween φυσικά στα Burger Joint!