PUBLI

Τώρα στα Public πληρώνετε και με το κινητό σας!

Το πρωτοποριακό i-bank Pay της Εθνικής Τράπεζας μετατρέπει τις πληρωμές σας στα καταστήματα Public σε μία νέα ψηφιακή εμπειρία

Τώρα στα καταστήματα Public, τη Νο 1 ελληνική αλυσίδα καταστημάτων τεχνολογίας και ψυχαγωγίας με 54 καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο, οι αγορές σας γίνονται ακόμα πιο εύκολα, γρήγορα αλλά και με ασφάλεια! Πλέον, ο πρωτοποριακός τρόπος πληρωμής, i-bank Pay από την Εθνική Τράπεζα είναι διαθέσιμος σε όλο το δίκτυο καταστημάτων Public.

Χρησιμοποιώντας το i-bank Pay της Εθνικής Τράπεζας, μπορείτε να πληρώσετε στο ταμείο των Public, χωρίς μετρητά ή κάρτες. Η πληρωμή πραγματοποιείται «σκανάροντας» μέσω της εφαρμογής i-bank Pay στο κινητό σας το QR code που εμφανίζεται στην οθόνη του POS του καταστήματος. Τόσο απλά!

Με αυτή τη νέα υπηρεσία, τα Public καλωσορίζουν το αύριο των πληρωμών στο δίκτυο καταστημάτων τους, προσφέροντάς σας μία νέα, σύγχρονη εμπειρία συναλλαγών. Αποκτήστε το σημειωματάριο της νέας χρονιάς, το τελευταίο best-seller ή το καινούριο σας laptop, πληρώνοντας γρήγορα και απλά με το smartphone σας!

Επισκεφθείτε σήμερα ένα κατάστημα Public και πραγματοποιήστε τις αγορές σας, πληρώνοντας με το smartphone σας και ζήστε μία νέα εμπειρία συναλλαγών!

Κάθε μέρα, κάθε στιγμή, κάθε νέο, Public!

Περισσότερες πληροφορίες: www.public.gr

Περισσότερες πληροφορίες για το i-bank Pay: www.nbg.gr/ibank