PUBLI

UPLOAD: Από το Netwix η νέα πλατφόρμα περιεχομένου που βάζει τους χρήστες σε… πρώτο πλάνο!

Στόχος η ανάδειξη νέων ταλέντωv. Μοναδικά δώρα κάθε μήνα στα καλύτερα videos! Πρώτος νικητής η ομαδα Vatoum Productions με το Video «Kingsman».

Το UPLOAD, η νέα δυναμική ενότητα του πολυθεματικού διαδικτυακού καναλιού www.netwix.gr, με user generated περιεχόμενο, έχει γίνει ήδη αγαπημένη πλατφόρμα έκφρασης και δημιουργικότητας των νέων!

 

Στη νέα ενότητα UPLOAD, δημιουργοί video περιεχομένου κάθε είδους, μπορούν να ανεβάσουν το υλικό τους σε 12 ξεχωριστές κατηγορίες: Music, Dance, Funny/Comedy, Beauty & Style, Cooking, City life/Travelling, Tech & Games, Pets, Love stories, Babies & Family, Sports & Fitness και Video Diaries. Οι χρήστες μπορούν να ανεβάσουν όσα videos θέλουν, σε όσες κατηγορίες θέλουν, χωρίς περιορισμούς, αφήνοντας τη δημιουργικότητα και τη φαντασία τους ελεύθερη.

Παράλληλα, κάθε μήνα, η Creative & Prodiction team του www.netwix.gr θα αναδεικνύει το καλύτερο video, τόσο από πλευράς περιεχομένου, όσο και από πλευράς εκτέλεσης και αισθητικής, οι δημιουργοί του οποίου θα κερδίζουν φανταστικά δώρα!

ΠΡΩΤΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ UPLOAD

Ήδη το Σεπτέμβριο, ο Παντελής Βατουσιάδης και η ομάδα του, Vatoum Productions, κέρδισε ένα φανταστικό SUMMERCAR 250i DAYTONA MOTORS με το video του με τίτλο: «Kingsman» μια παρωδία σκηνής από την ταινία «Kingsman» με τον Κόλιν Φερθ, με υψηλά production values και τέλειο αποτέλεσμα. Το video, χολυγουντιανού επιπέδου, κόστισε μόλις 100 ευρώ και ολοκληρώθηκε μέσα σε 4 ημέρες… και το ταλέντο αυτό δεν μπορούσε να μην εντυπωσιάσει!

Τα δώρα συνεχίζονται και ο νικητής του Οκτωβρίου πρόκειται να κερδίσει ένα MLS iQTalk 4G & 1 MLS iQTab Focus.

Το UPLOAD είναι εδώ. 1 πλατφόρμα.  12 κατηγορίες. Πολλά νέα ταλέντα!

Μπες και εσύ στο www.netwix.gr/upload! Τα βήματα είναι απλά:

SHOOT-EDIT-UPLOAD!

 

NETWIX. The ORIGINAL webTV: Το www.netwix.gr είναι ένα διαδικτυακό κανάλι με ORIGINAL περιεχόμενο, που απευθύνεται στη γενιά των digital media. Είναι το νούμερο 1 αυτόνομο, ελληνικό νεανικό web κανάλι, με αποκλειστικό, πρωτογενές και δωρεάν περιεχόμενο, ειδικά φτιαγμένο για το διαδίκτυο. Το netwix σχεδιάστηκε με βασικό στόχο να παρέχει στα νεανικά κοινά (18-35), μέσα από 5 διαφορετικά θεματικά κανάλια (ORIGINAL Comedy, ORIGINAL Series, ORIGINAL Life, ORIGINAL Entertainment, ORIGINAL Tech & Games), άμεση και εύκολη πρόσβαση σε ψυχαγωγικές εκπομπές και σειρές, τηλεοπτικού επιπέδου, σε ένα σύγχρονο, εύχρηστο και λειτουργικό περιβάλλον.

Παντελής Βατουσιάδης και η ομαδα Vatoum Productions: O Παντελής πριν από λίγα χρόνια δημιούργησε μια ομάδα, την Vatoum Productions η οποία αυτή την στιγμή μετρά 27 άτομα και μεγαλώνει συνεχώς. Το Video «Kingsman» μία εξ ολοκλήρου δική τους παραγωγή που δημιουργήθηκε σε 4 μέρες, 37 ώρες, με 100$ και με μια Canon 550D, έλαβε αναγνώριση από την Canon της Αμερικής καθώς  επίσης και από 2 από τους μεγαλύτερους κινηματογραφιστές του εξωτερικού Andrew Kramer και Tom Antos.